Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bijbouw metsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bijbouw metsen:

Bijbouw metsen

Bijbouw maken met 2 buitenmuren met isolatie en een binnenmuur van 4m.

Totaalrenovatie uitvoeren

Plannen uittekenen voor totaal renovatie van halfopen bebouwing van 1936 gerenoveerd in 1990. Bijbouw met plat dak metsen van ong. 50m² achteraan de woning. Momenteel is woning 145m². Vloeren boven van ong. 50m² op welfsels plaatsen. Momenteel allemaal hout. En nog een heleboel meer.

Woning renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die zowel de dakwerken als ruwbouwwerken, bijbouw en extra muur metsen,kan uitvoeren in eigen beheer. Het gaat om een volledig nieuw zadeldak en vervanging van een veranda door een bijbouw. De plannen van de architect hebben wij reeds in ons bezit.

Bijbouw (veranda) 30 vierkante meter

Wij zoeken mensen/firma's voor uitvoering van één of meerdere van de volgende werken (bijbouw: veranda bestaande uit 1 blinde muur en twee glaspartijen): - metsen van een gevel (ongeveer 5 meter breed, 3 meter hoog) - plaatsen van aluminium schuiframen - aanbrengen van chape (zowel in de veranda, 2 lagen, als op het terras (waar we nu al een betonplaat liggen hebben)) - dakwerken (daktimmer kunnen we zelf doen; dakdichting niet) Details in de plannen en meetstaat in bijlage!

Bijbouw aan woning

Om onze woning uit te breiden zoeken we een aannemer die fundering kan leggen, de ruwbouw optrekken en de gevel metsen (totale opp gevel 294 vierkante meter oud + nieuw gedeelte) We hebben plan van architect + samenwerking met topco. We moeten zo snel mogelijk in de woning.

Wij zouden graag een verbouwing doen aan ...

Wij zouden graag een verbouwing doen aan ons huis, het betreft een bijbouw van ongeveer 30m². Omdat het met een verdiep bij is, moet dit via een architect gebeuren. Ik ben al op de gemeente gaan horen en het is geen probeem omdat we binnen de 17 meter blijven. We zoeken echter een architect die enkel het plan zou willen tekenen voor ons, dus opvolging is niet noodzakelijk. Ik heb al door een firma die niets anders doet dan bijgebouwen een offerte laten opmaken, deze firma doet al de werken, zowel metsen als electriciteit en dergerlijke

Het is een oude boerderij, waarvan we ...

Het is een oude boerderij, waarvan we het hoofgebouw opnieuw willen opknappen, een deel stallen afbreken en een nieuwe dubbelgarage metsen en een groot werkhuis metsen met carport en een bijbouw