Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bijbouw plaatsen een aangrenzende binnenruimte renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bijbouw plaatsen een aangrenzende binnenruimte renoveren:

Metalen kolom plaatsen

Voor de constructie van een bijbouw zou een stalen kolom geplaatst moeten worden op een bestaande stalen ligger. Hierop komt een nieuwe stalen ligger waarop de bijbouw geconstrueerd wordt.

Bijbouw uitbreiden en schuifraam plaatsen

Achteraan ons huis is er een Ytong bijbouw/schuur van 5 m op 3,5 m met een schuin dak. Bestaat uit houten balken, met daarop polycarbonaat platen. In de zomer wordt het daar heel warm, en in winter erg koud. We zouden de Ytong muur aan de ene kant willen verhogen, en een plat dak construeren. De muur, die moet worden verhoogd, wordt geschraagd door een constructie van betonpalen en - platen aan de buitenkant. deze willen we graag vervangen door een andere muur. Een tweede ytongwand, met gevelsteentjes of crepi ertegen. Aan de andere kant van de ruimte, is de Ytongmuur gebouwd tegen een gemeenschappelijke muur van de buren.De korte zijde, die niet tegen het huis zit, maar op de tuin uitkijkt, zou voorzien moeten worden van een schuifraam.

Bijbouw plaatsen een aangrenzende binnenruimte renoveren

Ik zoek het aannemer voor het bouwen van een bijbouw van 40 m². Alsook het verbouwen van de binnenruimte aanpalend aan deze bijbouw, dit is 80 m².

Bijgebouw plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor bijgebouwtjes af te smijten en een nieuwe bijbouw te plaatsen. Het nieuwe stuk zou een keuken met patio zijn, een wasplaats, garage en op de 1ste verdieping een badkamer. Ook zou er een grondplaat gegoten moeten worden en de rioleringbuizen moeten allemaal opnieuw gelegd worden.

Nieuw bijgebouw plaatsen

Wij zouden ons oude tuinhuis willen afbreken en een nieuw houten bijbouw laten plaatsen. Bijgebouw van 5 m op 6 m.

Verbouwing van benedenverdieping

Verbouwing benedenverdieping. Is al volledig gestript. Bijbouw enkel nog schuifraam van PVC en plat dak ( roofing) te plaatsen plus isolatie en afwerking. Plat dak 12 m op 5m.

Uitgraven en gieten kelder

Ik ben opzoek naar iemand voor een gegoten kelder te plaatsen in Koersel Stal +/- 16m op 7 m en 2. 60 diep. (bijbouw achter bestaande woning)

Bijbouw met keuken plaatsen

Wij hebben plannen om onze keuken uit te breiden naar de tuin toe. Afbraak huidige koterijen en deel van binnenmuur, bijbouw (ruwbouw), sanitair (leidingen keuken + plaatsen van een toilet), plaatsen van dakramen, glazen schuifdeuren plaatsen en nieuwe keuken. Bijbouw zou ongeveer 40 m² moeten zijn.