Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bijbouwen badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bijbouwen badkamer:

Badkamer bijbouwen op 2de verdieping

Badkamer bijbouwen op plat dak. Momenteel is badkamer beneden achter de keuken, die badkamer mag weggebroken worden. Op de plaats van de oude badkamer een schuifraam plaatsen.

Bijbouwen badkamer

Bijbouwen van badkamer en keuken op de gelijkvloers.

Huis verbouwen

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Een deel van de achterbouw laten afbreken en een volledig nieuw stuk bijbouwen. - nieuwe badkamer - nieuwe keuken - dressing - vloerverwarming - zonnepanelen - warmtepomp - 1 lichtkoepel - afbreken schouw - verplaatsing voordeur - nieuwe elektriciteit - verlegging sanitair. - groot schuifraam Het gaat om een half open bebouwing van +/- 150m²

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Bijbouwen verdiep zou ongeveer volgende oppervlakte moeten zijn: 10 meter in de lengte en 3 meter in de breedte. Hebben aanbouw waar keuken en badkamer zijn met daarboven een schuin dak . Deze pannen kunnen terug gebruikt worden. Van deze zolder zouden we graag kamers maken.

Bijgebouw zetten

Wij willen graag ons huis ruimer maken. 20 vierkante meter beneden en 7 vierkante meter boven. Achterkant bijbouwen, living verder uitbouwen, de keuken, badkamer met douche en wc. Boven een badkamer.

Extra verdieping bijbouwen voor badkamer

Ik wil op mijn keuken een badkamer zetten. Op zoek naar een aannemer. Graag ter plaatse komen kijken. Het zou een badkamer worden van ongeveer 20 m² oppervlakte.

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Ik wil graag een achterbouw te laten verhogen zodat er 1 badkamer kan in gebouwd worden en de houten barak in het midden van de keuken weg kan. Deze badkamer mag dan 4 x 4 m zijn met een trap die vertrekt uit de keuken. Graag indien mogelijk ook een schuifraam in de keuken nadien en nieuwe vloer leggen terug in de keuken.

Badkamer bijbouwen met inloopdouche

Ik wil graag een extra badkamer vlak naast de bestaande badkamer: een inloopdouche, 1 wasbak en toilet. De nieuwe badkamer grenst aan de bestaande waar toilet en dubbele wasbak reeds aanwezig zijn. De deur van de kamer voor nieuwe badkamer wordt toegemaakt. Oppervlakte is ongeveer 6 m².