Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bijbouwen van een keuken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bijbouwen van een keuken:

Slaapkamer bijbouwen boven keuken

Ik zou een slaapkamer willen bijbouwen boven de keuken. Onze keuken is 6 op 4m. Als je bovenaan de trap komt bij ons heb je recht voor je een raam, en daar zou dan de deur moeten komen naar de nieuwe slaapkamer. Die ook ongeveer 6x4m moeten worden en minstens 2 ramen hebben.

Living renoveren

Afbreken van 12 m² van het oud gebouw. Nieuwe living met kipraam en vaste deur bouwen. Alles ongeveer 35 m² aan bestaande keuken bijbouwen; uitgraven , beton storten , isolatie bestaande leidingen verder leggen, chape, binnen in living afwerken zoals vals plafond en muren bezetten.

Bijgebouw zetten

Wij willen graag ons huis ruimer maken. 20 vierkante meter beneden en 7 vierkante meter boven. Achterkant bijbouwen, living verder uitbouwen, de keuken, badkamer met douche en wc. Boven een badkamer.

Bijbouwen van een keuken

Het is voor het bijbouwen van een keuken in de tuin. Oppervlakte keuken is 36 m². De plannen zijn reeds al getekend. Enkel de vergunning moet nog aangevraagd worden. Bijgebouw met afwerking en schuifraam.

Een stuk bijbouwen

Plaatsen van een bijgebouw van 21 m² met plat dak. Uitbreken van een buitenmuur (zodat de ruimte vergroot wordt van bijgebouw naar keuken). Liefst het totaal pakket. Optioneel verwijderen van asbestdak en heropbouwen tot plat dak.

Acherbouw bijbouwen

Ik zou een achterbouw willen bijzetten van 10 m op 4,5 m. Gemetselde aanbouw met veel glas . Er dient achteraan aan de keuken een grote venster uitgebroken te worden en aan te bouwen.

Kamer bijbouwen op plat dak keuken en parket aanleggen

wij willen op ons plat dak (1e verdiep) een slaapkamer laten bijbouwen. Deze kamer zou 1 raam moeten hebben (noordzijde), elektriciteit, verwarming. Dakbedekking is roofing. Muren metsen, bepleisteren en ondervloer voorzien. Parketvloer leggen en kamer schilderen doen we zelf. Ook een klein halletje tussen de nieuwe en bestaande kamer, zodat we niet door de ene kamer moeten om in de andere te geraken.

Keuken bijbouwen aan bestaande rijwoning

Ik ben bezig met verbouwingen en ik wil een extra ruimte, nl. Keuken, bijbouwen. Daarnaast wil ik nog een nieuwe vloer leggen in de living, een bestaande arc in de living afbreken en poutrel in de plaats steken, de riolering vernieuwen en nog paar andere dingen. Ik heb een architect die de nieuwe plannen heeft getekend en ze zijn reeds ingediend voor de bouwaanvraag.