Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bijgebouw te bouwen voor badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bijgebouw te bouwen voor badkamer:

Bijbouw voor badkamer en keuken in te plaatsen bouwen

Men moet een bijgebouw maken waarin de keuken en de badkamer dienen geïnstalleerd te worden. Bijbouw van 28 m² met de nodige elektriciteit en sanitaire leidingen. Er moet een gewone en een schuifdeur in worden voorzien. De nieuwe keuken moet men installeren. De badkamer van 12 m² moet men zowel het sanitair als de betegeling plaatsen.

Bijgebouw te bouwen voor badkamer

Graag zouden wij onze badkamer willen vergroten en daardoor zou er een muur moeten uitgebroken worden en tussen twee bestaande muren een bijgebouw moeten bijgeplaatst worden zowel de vloer als de muren alsook nog een extra deuropening. Het bijgebouw betreft tussen drie muren te zitten (zie foto) er staat momenteel nog niks tussen niks vloer of muren , enkel grond van buiten. Het blauw gedeelte op de foto zou een bijgebouw moeten komen met aan de kant van de trappenhal moet er een deuropening gemaakt worden hier staat nu wel een vensteropening in. Voor de rest zou het dus een verlening moeten zijn van de bestaande badkamer en enkel in het bijgebouw een bad bijgezet kan worden.

Een bijgebouw zetten en huis renoveren

Ik zou bij bouwen en nieuw elektriciteit leggen en santair doen. Gans het huis isoleren. Een bijgebouw zetten.

Plan maken voor bijgebouw

Plan tekenen: Een bijbouw van 5 op 7 om de leefkeuken in onder te brengen. Met plat dak epdm en lichtkoepel. Bestaand muur woning en op te bouwen muur.

Bijgebouw te bouwen

Een bijbouw van 5 op 7 om de leefkeuken in onder te brengen. Met plat dak in epdm en lichtkoepel. Mag ook in hout skelet. Met grote schuiframen. Bestaande muur woning en op te bouwen muur.

Bijgebouw te bouwen

Graag had ik eens een afspraak gemaakt om de mogelijkheden te bekijken om op de plaats van onze oude veranda een volwaardig woongedeelte te zetten.

Bijgebouw te bouwen

Wij willen ons huis uitbreiden door een aanbouw van 20m² bij te bouwen. Wij zoeken een aannemer die alles van begin tot eind in goede banen leidt. Grondwerken, metselwerk, plat dak, bestaand raam uitnemen en verplaatsen en 1 nieuw raam te voorzien.

Verbouwing van huis

Verwijderen schouw in living. Uitbouw van 2,6m diep. Slopen van garage en bijgebouw en afvoeren van puin. Leidingen en electriciteit omleggen voor de keuken. Nieuw ruimte bouwen voor toilet op benedenverdieping.