Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuw bijgebouw plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuw bijgebouw plaatsen:

Bijgebouw plaatsen

Wij willen het achterste deel van ons huis heropbouwen met daarin een keuken, berging en badkamer het gaat om 40m² ongeveer.

Bijgebouw plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor bijgebouwtjes af te smijten en een nieuwe bijbouw te plaatsen. Het nieuwe stuk zou een keuken met patio zijn, een wasplaats, garage en op de 1ste verdieping een badkamer. Ook zou er een grondplaat gegoten moeten worden en de rioleringbuizen moeten allemaal opnieuw gelegd worden.

Een stuk bijbouwen

Plaatsen van een bijgebouw van 21 m² met plat dak. Uitbreken van een buitenmuur (zodat de ruimte vergroot wordt van bijgebouw naar keuken). Liefst het totaal pakket. Optioneel verwijderen van asbestdak en heropbouwen tot plat dak.

Nieuw bijgebouw plaatsen

Wij zouden ons oude tuinhuis willen afbreken en een nieuw houten bijbouw laten plaatsen. Bijgebouw van 5 m op 6 m.

Bungalow gedeeltelijk renoveren

Bungalow van 60 m² gedeeltelijk renoveren. Volledige hernieuwing elektriciteit, plaatsen van milieuvriendelijke en zuinige verwarming, weghalen oude plafondpanelen, isolatie en afwerking van plafond. Maken en plaatsen van dubbele deur met glaspartijen en plaatsen van een enkel raam in bijgebouw. Eventuele verwarmingsbron en elektriciteit in bijgebouw ook aanpassen. Ook vijver opnieuw aan te leggen, ongeveer 20 m². Plaatsen van nieuwe rubber en eventuele houten afwerking aan de buitenkant.

Houten bijbouw plaatsen

Bijgebouw in houtskeletbouw (badkamer) van 21m² bovenop bestaand bijgebouw (zie foto) en volgens bijgevoegd plan. De opbouw springt uit zowel langs links als rechts. Het bijgebouw moet op het gelijkvloers langs de buitenkant geïsoleerd worden, en de houten buitenafwerking moet dezelfde zijn als de opbouw zodat beiden 1 geheel vormen.

Bijgebouw tuinhuis met overdekt terras in ytong plaatsen

Graag willen we een tuinhuis van 4 op 3 meter en een overdekt terras. De muuroppervlakte zou 18 meter en een totaaloppervlakte van 28m² bedragen met een plafondhoogte van 2,50 meter. De betonplaat is al aanwezig. De dakbedekking, en spanten willen we eventueel zelf ondernemen. Het gehele project kan mee aan worden gewerkt. We kunnen hiermee een handje toe steken.

Bijgebouw plaatsen aan villa

Ik wil graag een aanbouw aan de bestaande woning waar we een keuken zouden voorzien aanbouw met plat dak met lichtkoepel 10m breed OP 2m diep volle muren met 1 raam van 60 hoog , 1m breed