Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bijgebouw renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bijgebouw renoveren:

Bijgebouw renoveren

Het bestaande gebouw dateert van de jaren 50, heeft een asbest dak en enkele onpraktisch onderverdelingen. We wensen een plat dak, 1 grote werkruimte, ruimte voor een zithoek op de hoek van het gebouw, 1 deur, 1 poort, 1 raam en 2 lichtkoepels. Het nieuwe gebouw moet aansluiten op de bestaande oprit en de garage van de buurman.

Bijgebouw renoveren

Volledige renovatie van bijgebouw van 30 m² in L vorm. 1 verdiep hoog met licht hellend dak. Licht hellend dak kan worden omgevormd naar plat dak met epdm. Golfplaten moeten worden vervangen door volwaardig dak met isolatie en dampscherm. Bestaande muren met crêpi en isolatie moeten worden vervangen door betere isolatie met waterkering. Raamkozijnen moeten correct en vakkundig worden herplaatst. De schoorsteen van de ketel moet vakkundig door het dak worden geplaatst. 1 deur, 3 kleine ramen en 1 schuifraam zijn reeds aanwezig.

Een bijgebouw zetten en huis renoveren

Ik zou bij bouwen en nieuw elektriciteit leggen en santair doen. Gans het huis isoleren. Een bijgebouw zetten.

Bungalow gedeeltelijk renoveren

Bungalow van 60 m² gedeeltelijk renoveren. Volledige hernieuwing elektriciteit, plaatsen van milieuvriendelijke en zuinige verwarming, weghalen oude plafondpanelen, isolatie en afwerking van plafond. Maken en plaatsen van dubbele deur met glaspartijen en plaatsen van een enkel raam in bijgebouw. Eventuele verwarmingsbron en elektriciteit in bijgebouw ook aanpassen. Ook vijver opnieuw aan te leggen, ongeveer 20 m². Plaatsen van nieuwe rubber en eventuele houten afwerking aan de buitenkant.

Zadeldak vernieuwen, badkamer renoveren en voorzieningen heraanleggen

Bijgebouw met zadeldak zou vervangen moeten worden door een plat dak met mogelijkheid tot dakterras. Opp: 20 m² Badkamer is volledig te herdoen maar blijft op dezelfde plaats Cv volledig te installeren Vloer met waterleidingen en afvoerleidingen eronder (rijhuis) volledig te herdoen. Tegels liggen vermoedelijk op het zand. Totale oppervlakte: 50 m² (inclusief keuken en badkamer) Op de eerste verdieping zou een wc moeten komen indien technisch haalbaar Elektriciteit is volledig te herdoen.

Bijgebouw renoveren

Totaalrenovatie keuken (3x7), gedeeltelijk in bijgebouw (eind jaren '70): plat dak volledig vernieuwen (incl. Draagbalken + isolatie), koepel steken, muren isoleren, herinrichting & modernisering (gasleiding, luchtafvoer, inbouw electro, ... ) keukenmeubels, leidingen gas&water aanpassen, vloer (+ondergrondse leidingen vervangen? ), ... Kortom: strippen en herinrichten. Daarboven de vloer van de garage ook aanleggen .

Vloer vernieuwen en dak renoveren

Renovatie van de vloer, hard plastiek dak en twee muren van een bijgebouw en een schuifdeur zetten. Eigenlijk zal de schuifdeur op de plaats van één van de twee muren komen. Geen vergunning nodig.

Pleisterwerk en bijgebouw afbreken

Ik wens een oude woning te renoveren en enkele binnenafbraakwerken laten uitvoeren. Ik zou graag het huidige pleisterwerk laten afkappen en het bijgebouw laten afbreken. Hiernaast moeten er ook enkele vloeren worden uitgebroken.