Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bijgebouw zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bijgebouw zetten:

Bijgebouw zetten

Wij willen graag ons huis ruimer maken. 20 vierkante meter beneden en 7 vierkante meter boven. Achterkant bijbouwen, living verder uitbouwen, de keuken, badkamer met douche en wc. Boven een badkamer.

Bijgebouw zetten achteraan in de woning

Bijgebouw zetten achteraan. Meetstaat in bijlage

Een bijgebouw zetten en huis renoveren

Ik zou bij bouwen en nieuw elektriciteit leggen en santair doen. Gans het huis isoleren. Een bijgebouw zetten.

Bijgebouw in ytong zetten

Ik zou graag een bijgebouw willen zetten in ytong (zie bijlage: afmetingen eetplaats). De eetplaats moet dienen voor een keuken. Het bijgebouw moet voorzien worden van een plat dak, de muren zowel buiten als binnen afgewerkt. ( er is al elektriciteit,sanitair en verwarming voorzien voor deze ruimte). Rode streep: deuropening blauwe streep: raamopening hoogte bijgebouw 3m

Vloer vernieuwen en dak renoveren

Renovatie van de vloer, hard plastiek dak en twee muren van een bijgebouw en een schuifdeur zetten. Eigenlijk zal de schuifdeur op de plaats van één van de twee muren komen. Geen vergunning nodig.

Solatube daglichtsysteem plaatsen

Wij gaan een bijgebouw zetten en zouden hier graag zoveel mogelijk daglicht hebben. We denken hiervoor aan het installeren van daglichtbuizen, een solatube daglichtsysteem. Het gaat om een plat dak van 4 m op 6.8 m.v

Renovatie bijgebouw

Grondige renovatie van bijgebouw : isolatie, dakwerken, aanleggen verwarming en elektriciteit, afwerking, ... 2e optie : bestaand gebouwtje slopen en nieuw (prefab? ) gebouwtje zetten.

Bijgebouw te bouwen

Graag had ik eens een afspraak gemaakt om de mogelijkheden te bekijken om op de plaats van onze oude veranda een volwaardig woongedeelte te zetten.