Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Binnenmuur weghalen en poutrel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Binnenmuur weghalen en poutrel plaatsen:

Binnenmuur weghalen en poutrel plaatsen

Een binnenmuur weghalen en een steunbalk plaatsten en eventueel pleisteren indien mogelijk. Poutrel plaatsen.

Binnenmuren verwijderen

Twee binnen muren verwijderen:Ik zou graag op korte termijn een niet dragende binnenmuur op de 1 1 steste verdieping weghalen (badkamer uitbreiding). Een muur is niet dragend op eerste verdieping, en de tweede muur van de keuken op de beneden verdieping is een draagmuur. Lengte van muur op eerste verdieping is 3 meter. Op tweede verdieping is de muur 4 meter.

Binnenmuur weghalen en balken plaatsen

We zijn op zoek naar werknemers om een binnenmuur (1ste verdieping, ongeveer 4,5 m lang) tussen twee kamers te laten verdwijnen en metalen balken (3*HEA 180) in plaats van het muur te zetten om de bovenste vloerbalk en twee zijmuren te ondersteunen. We hebben het plan en berekening van een stabiliteitsingenieur. We willen graag zo snel mogelijk beginnen. Het huis is gelegen te Zemst

Renovatie badkamer en keuken op gelijkvloers

-water- en elektriciteitsleidingen verleggen en bijleggen -verplaatsen twee bestaand verwarmingselementen -schoorsteen weghalen -nieuwe binnenmuur metsen -vloer egaliseren -gezamenlijke ventilatieschacht maken voor dampkap+boiler in keuken en badkamerverluchting (ruimtes naast elkaar) -nieuwe boiler installeren -verplaatsen bestaande badkamer- en keukenmeubelen (alles blijft op gelijkvloers maar verhuist naar andere plek)

Muur weghalen en poutrels steken

Muren weghalen:1 binnenmuur van 5m lang x 2. 8m hoog weghalen en poutrels steken , buitenmuur en binnen van 3. 5m weghalen en poutrels steken.

Renovatie

Weghalen van een deel van een binnenmuur en ondersteunen van het bovenste stuk door middel van een stalen balk. Dikte muur = ergens tussen de 20 en 30 cm en lengte van de draagwijde zal rond de 4,5 meter komen. De muur is een steunmuur midden in het huis waarvan ene kant gelijkvloers en zolder is en andere kant gelijkvloers, verdieping en zolder is. Het deel op het gelijkvloers zou ik graag weg willen om de ruimte te vergroten.

RENOVATIE DAK VLOERDER

wij wensen renovatiewerken uit te voeren: installatie verwarming, uitbreiding/renovatie/isoleren plat dak, weghalen binnenmuur, vloer vervangeen

Niet dragende binnenmuren,wc,lavabo ...

Niet dragende binnenmuren,wc,lavabo verwijderen.Nieuwe binnenmuur plaatsen,gepolierde beton gieten als vloerbedekking.Bourgondische sierschouw demonteren+deze muur opnieuw bezetten,keukenfaience weghalen+muur opnieuw bezetten.Carport 2wagens+opberhok tuingerei plaatsen.