Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bouwen van een nieuwe bungalow met een plat dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen van een nieuwe bungalow met een plat dak:

Bouwen van een nieuwe bungalow met een plat dak

De maximale oppervlakte is 13,5 x 8,4m haaks aan te sluiten op een garage, die er al staat met de vloeren op een gelijk niveau. Het volledige dak moet voorzien zijn van zonnepanelen. De gevels moeten voorzien zijn van steen.

Extra verdieping bouwen op bungalow

Wij wonen nu in een bungalow woning van ongeveer 120 m² bewoonbaar oppervlak. Nu hebben wij hierboven een ruime zolder waar we recht kunnen staan, maar hieraan zijn er vier vrij schuine muren waardoor we veel plaats verliezen. Hier zouden wij graag een verdiep voor maken, de schuine muren eigenlijk recht laten plaatsen. Het dak bestaat uit een houtskelet.

Extra verdieping bouwen op bungalow

Bestaande woning, type bungalow, ophogen en daardoor extra verdieping maken. Een architect gaan wij ook zelf aanbrengen. De woning is 10 op 11 meter met aan de zijkant een stuk plat dak van 4,50 op 14 meter woning is in kruis vorm dus. Wij willen graag weten of het mogelijk is 1; deze verschillende delen ook echt appartement te verbouwen en 2; het wel mogelijk is om in de woning te blijven wonen tijdens de werken.

Extra verdieping bouwen aan woning

Wij wonen in een bungalow van 11 meter op 10 meter met een puntdak. Wij zouden een bijkomend verdiep, dakkapel of een andere oplossing wensen om onze woonoppervlakte te vergroten Opmerking : de huidige dakconstructie bestaat uit verticale latten over de volledige oppervlakte van de zolder, dit met een tussenafstand van 60 cm Volgens ons houdt deze constructie de vloer van de zolder vast. Zou graag snel aan de werken beginnen moest ik een goede aannemer vinden voor dit project.

van een bestaande leefbare bungalow een ...

van een bestaande leefbare bungalow een volledig verdiep bij te bouwen,waarvan er 3slaapkamers en een grote badkamer bij kunnen. de beneden verdieping dient ook volledig gereneoveerd te worden aangezien we daar ook veranderingen in willen. open keuken aansluitend aan de living. van de bestaande badkamer een instap douche te maken. en eventueel van de andere kamers een grote werk of speelkamer

bedoeling zou zijn een kleine ...

bedoeling zou zijn een kleine konfortabele bungalow of half-open bebouwing te bouwen. Klein waarom, ik ben 63 jaar en alleen . Ik ga dus geen 40 jaar meer leven maar zoek iets dat voor mij ruim genoeg is met konfort

Omvorming bungalow tot éénsgezinswoning ...

Omvorming bungalow tot éénsgezinswoning met verdieping. Verdieping bij te bouwen (3 slpkamers, dressing + toilet). Renovatie van de benedenverdieping: afbraakwerken, vernieuwen elektriciteit, stukadorwerken, keuken, badkamer, betegeling, nieuwe ramen,...

VERBOUWING/TOTAALRENOVATIE: Woning die ...

VERBOUWING/TOTAALRENOVATIE: Woning die vroeger dienst heeft gedaan als soort Bungalow. Volledige benedenverdieping herindelen: garage in voorgevel, ipv de living, badkamer uitbreiden door tussenmuur met slaapkamer te verwijderen, keuken en living uitbreiden door stuk bij te bouwen. Achteraan een tussenmuur weg te halen, trap naar boven vernieuwen en grotere opening ervoor maken. Bovenverdieping: extra kamer creëren waar nu open ruimte is, douchekamertje met wc voorzien waar er nu geen sanitair is, extra veluxen (2), electriciteit aanpassen+nachttarief, nieuw verwarmingstoestel voorzien dat zowel voor chauffage als voor warm water dient (plaatsing in garage), nieuwe keuken, nieuwe badkamer, vloeren op benedenverdieping en kamers.