Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bouwen losstaande garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen losstaande garage:

Bouwen losstaande garage

Bouw van een garage. Gegevens: betonnen vloer, dikte ca. 15 cm, buitenafmeting: 750 X 1000 CM Binnenzijde,: betonblokken 14 cm dikte isolatie; 4 cm pir buitenzijde: baksteen mod. 50 Garagepoort ca. 270 x 270 cm 3 ramen (een in elke zijgevel en een in voorgevel) ca. 120 x 150 cm Deur: 100 x 200 cm dak: zadeldak , helling ca. 35°. Spanten INTERBO pannen:sneldek betonnen

Losstaande garage bouwen 80 m²

Ik wil een losstaande garage bouwen 8m breed 10m lang en zeker 3m hoog. Met 1 zijdeur en 1 garage deur . Er moet kleine hefbrug binnen komen dus hij moet hoog genoeg zijn .

Garage bouwen

Afbraak garage en bouwen van nieuwe losstaande garage 38 m². Met een sectionaal poort.

Verbouwing met garage

Renoveren van woning : - nieuw dak en veranderen dakstructuur - losstaande garage bouwen - keuken vernieuwen

Bouwen van een losstaande garage B ...

Bouwen van een losstaande garage B 5,60x D 7,10 x H 6,25 m

Wij willen graag een losstaande ...

Wij willen graag een losstaande nieuwbouwwoning bouwen. We hebben reeds een plan, en de bouwaanvraag zal volgende week ingediend worden. Het is een modern huis met een plat dak.

Het bouwen van een losstaande achterbouw ...

Het bouwen van een losstaande achterbouw die zal gebruikt worden als 'ontspanningsruimte', er moet de mogelijkheid zijn om een sauna te plaatsen, te relaxen, een spa te plaatsen, een douche en WC te plaatsen en vooral gezellig geïntegreerd in de tuin geplaatst worden. Heb al een voorontwerp ga dit eventueel met architect bespreken.