Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bouwen van een nieuwbouwwoning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen van een nieuwbouwwoning:

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Voor het bouwen van onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een aannemer ruwbouw. Bij interesse kan ik u een gedetailleerde meetstaat, lastenboek en plannen bezorgen.

Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren

Nieuwbouwwoning bouwen 11m x 12m; vierkanten huis in witte baksteen met zwarte ramen, veel openheid, veel glas, moderne strakke bouw. Aannemer voor ruwbouwwerken.

Nieuwbouwwoning in houtskelet bouwen

Nieuwbouwwoning in houtskelet. Bouwaanvraag in orde. Oppervlakte is 200 m². In pastoriestijl.

Kelder bouwen voor nieuwbouwwoning

Graag had ik een kelder van 10,25m op 12,75m bij 2,20m willen bouwen. In februari start de nieuwbouw.

Nieuwbouwwoning bouwen met cellumat

Volledige nieuwbouw plaatsen met cellumat (of andere betonsoort). De plannen worden komende week opgesteld. We zoeken dus een goede aannemer die ervaring heeft met dit materiaal.

Nieuwbouw met Cellumat Ytong plaatsen

Ik wil een HOB nieuwbouwwoning laten bouwen. Zou in Cellumat stenen gebeuren. Woning bestaat uit ongeveer 80 m² gelijkvloers, 1 s te verdieping, 2 de verdieping en zolder. Geen kelder. Graag een aannemer met ervaring/goede referenties met deze bouwmethode.

Bestaande woning slopen en bouwrijp maken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het slopen van een bestaande woning en het bouwrijp maken van het terrein voor het bouwen van een nieuwbouwwoning. Het gaat over een kleine vrijstaande woning en enkele bijgebouwen.

Bouwen van nieuwbouwwoning

Ik zoek een aannemer die de fundering, kruipkelder, metselwerk en het dak wil komen doen. De grond is gelegen te wommelgem. Werken kunnen van start gaan vanaf april 2016. Gelieve referenties te geven van projecten met gelijmde gevelstenen. Plan ter beschikking.