Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bouwen met recht van opstal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen met recht van opstal:

Bouwen met recht van opstal

Ik heb grond liggen in Oostende en zoek een aannemer die bouwt met recht van opstal, sleutel op de deur voor het bouwen van GLV en 4 appartementen.

Extra verdieping bouwen op bungalow

Wij wonen nu in een bungalow woning van ongeveer 120 m² bewoonbaar oppervlak. Nu hebben wij hierboven een ruime zolder waar we recht kunnen staan, maar hieraan zijn er vier vrij schuine muren waardoor we veel plaats verliezen. Hier zouden wij graag een verdiep voor maken, de schuine muren eigenlijk recht laten plaatsen. Het dak bestaat uit een houtskelet.

we willen graag een dubbele garage bij ...

we willen graag een dubbele garage bij bouwen plus boven van een spits dak een recht dak maken en de kamers uitbereiden.

Beste, Wij gaan bouwen op een grond ...

Beste, Wij gaan bouwen op een grond van 6a36 bestemd voor open bebouwing. We gaan bijna alles zelf realiseren zonder hulp van aannemers. Wij dachten aan een voorgevel van +- 10m en 12m diep. Recht op recht dus, een strakke bouwlijn naar de moderne kant. We kiezen ook graag voor lange smalle ramen en een groot schuifraam aan de achterzijde. Wij overwegen het plaatsen van een zonneboiler. Wij zoeken een architect. Mvg Raf, Karen en Margaux

bouwen van kleine gesloten ruwbouw te ...

bouwen van kleine gesloten ruwbouw te wetteren, 9m breed en 9m diep op gelijkvloers, 8m diep en 6m breed op verdiep, verdieping vooraan 2.5hoog en achteraan afhellend met dak mee, 2 wachtende zijgevels in snelbouw reeds, geen hoekjes of specifiek metselwerk vereist, alles recht op recht,enkel voor funderingen (soneringen normaal na onderzoek, diepte fundering 60 à 80 cm),alles klaar, plan + stedebouwkundige vergunning) ,ruwbouw (plataeu + funderingen + snelbouwsteen + gevelsteen van het type azalea), liefst beginnen tussen einde 2006 en augustus 2007, vermoedelijke duur ruwbouw 4 à 5 weken volgens architect)

We kochten deze week een bouwgrond met ...

We kochten deze week een bouwgrond met de bedoeling van volgend jaar te kunnen bouwen. Het gaat om een verkaveling in Huldenberg (Vlaams-Brabant). Het perceel is 3a48ca groot en het moet een 2-gevelwoning worden aangezien het het middelste van drie aaneenliggende huizen is. Er hangen een aantal specifieke voorwaarden vast om er te mogen bouwen: Het moet een leien dak zijn en de kleinste gevelsteen moet gebruikt worden. De gevel moet 10m breed zijn. Op het gelijkvloers mag er 15m diep worden gegaan en op het eerste verdiep mag tot 10 diep worden gegaan, maar in principe zouden we wel 10m op 10m willen nemen. Rechts van het perceel staat al een huis recht, dus er moet rekening worden gehouden met het dak langs de façade, deze moet gelijk lopen met het huis ernaast.

Binnenkort willen wij bouwen in de stijl ...

Binnenkort willen wij bouwen in de stijl van een Englisch Cottage; Met 2 verdiepingen bedoel ik 1 verdiep en een zolder waar men recht in kan staan.