Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bouwen van een schuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen van een schuur:

Bouwen van een schuur

Wij willen een schuur laten bouwen, afmetingen 6x17.5x 4mhoog materiaal in overeenkomst met vakman.

Afbraak schuur en bouwen bergruimte

Afbraak dak schuur: 4,60m op 2,70m 1 voorgevel ervan volledig af te breken bouwen bergruimte +/- 2,63m op 2,00m

Betonnen weg gieten

We zouden graag een betonnen weg aanleggen naast een oude schuur. Achter de schuur zouden we ook beton willen laten gieten om er later verschillende boxen op te bouwen. Het aantal vierkante meters weten we niet precies maar het is alleszins veel. De vakman moet sowieso ter plekke komen om het oppervlak op te meten.

Bouw van schuur

In onze achtertuin willen wij een houten schuur laten bouwen van ongeveer 65m². Er dient ook een stenen muurtje en carport afgebroken te worden Wij zoeken een firma die alles doet, van plan, vergunningsaanvraag tot plaatsing en afwerking.

Renovatie en verbouwing

Verstevigen plafond in een schuur en bouwen van een ruimte in de schuur, verstevigen van een kruipkelder, van een grote en kleine kamer 2 gelijke kamers maken, uitbreken van een bestaande muur om de keuken groter te maken

bouwen vrijstaande garage met ...

bouwen vrijstaande garage met aansluitend een schuur. Afmetingen 6mtr breed en 10 tot max. 16 meter lang.

te renoveren hoeve. volledig renoveren ...

te renoveren hoeve. volledig renoveren van het huis voor gastenkamers en renoveren van een schuur tot huis. een deel van de schuur renoveren tot praktijkruimte voor therapeutische sessies. Hoeve in waardevol agrarisch gebied. zo ecologisch mogelijk bouwen, met natuurlijke materialen.

Momenteel staat er een oude schuur op ...

Momenteel staat er een oude schuur op het stuk grond. Deze wordt afgebroken met doel nieuwe woning te bouwen. Doel is living met open keuken met zicht op de tuin. Beneden: garage rechts, inkom met trap naar boven, bureau, aparte wc, veel licht in keuken en living (met schuifraam), berging ook beneden. Boven slaapkamers: 2 voor kindjes en 1 grote met zicht op tuin. Badkamer naast grote slaapkamer met bad, douche en wc. Vierde slaapkamer zal eerst speelkamer zijn. Veel lichtinval. Huis zal rechthoekig zijn, met links tuin en helemaal rechts garage, waarnaast nog klein stukje grond is. Achterkant is ook reeds soort terras wat mee in de bouw mag. Zolder mag ook over heel gedeelte, kwestie van extra ruimte te hebben.