Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bouwen van een tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen van een tuinhuis:

Bouwen van een tuinhuis

Aannemer voor bouwen van gemetseld tuinhuis (40 m²) met zadeldak (met grondwerken, poort en leidingen).

Bouwen van een schildersatelier met afdak in hout in de tuin

Vakman voor het realiseren van een tuinhuis met veel glas/licht, met eventueel (afhankelijk van de prijs) een afdak. Een tuinhuis /atelier 5mX4m. Een houten tuinhuis , met een betonnenplaat

Tuinhuis/Repetitieruimte in tuin bouwen

We zouden graag een repetitieruimte bouwen in de tuin van 40m². (5 x 8 m) Betonplaat, sleuven van 30cm (10m x 4m waarvan 8m x 4 m zal gebruikt worden als repetitieruimte). Hierbij denken we aan metsen met volle betonsteen of waarom niet gieten in beton (of met betonnen keerwanden)? 1 groot akoestisch raam. Afhankelijk van de prijs een scheidingsmuur tussen 2 binnenruimtes met studioraam. Afwerking met groendak. Vooraan 2,85m , achteraan 3,5m hoog.

Bouwen van poortstijl en tuinhuis in steen

1) Bouwen van een poortstijl in bouwsteen voor bevestigen van metalen poort. 2) Bouwen van een tuinhuis in baksteen met plat dak 4000 mm x 3000 x H - 2500 mm.

Afbreken van tuinhuis en fundering en plaatsen garage

Afbreken van mijn huidige houten tuinhuis (asbest dak met betonnen fundering) en voor het plaatsen van een garage op deze locatie met een fundering die een halve meter lager ligt (gelijk met het wegdek). En een garage bouwen. Type garage te bespreken met de vakman.

Houten tuinhuis bouwen 40 m² als lokaal muziek

Geïsoleerd tuinhuis dat als repetitieruimte en les locatie zal gebruikt worden voor onze muziekschool (drums/basgitaar/gitaar) - oppervlakte van 40 m². Bijbouw. Met plat of zadeldak speelt geen rol. In hout. Ter plaatse komen kijken ook voor de verwarming, elektriciteit...

Garage + tuinhuis bouwen

Ik wil een garage laten bouwen achterin mijn tuin van ca 8x4 m. Er is reeds gedeeltelijk een betonnen fundering waar nu een oud tuinhuis op staat. Met of zonder oprit vanaf straat voorkant huis (ca 20 m).

Gemetseld tuinhuis bouwen in de achtertuin

Wij willen graag een gemetseld tuinhuis laten bouwen in onze achtertuin. Het gaat om een tuinhuis van 6 x 9 meter en een goothoogte van 250 cm. We willen graag in gesprek met een aannemer om de klus hier met ons te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. We willen de bouw laten uitvoeren in het voorjaar van 2018.