Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bungalow renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bungalow renoveren:

Bungalow renoveren

Het pand is van rond de jaren 1965 en alles op de begane grond is te renoveren. Het gaat om een bungalow van 15 op 15 meter.

Bungalow gedeeltelijk renoveren

Bungalow van 60 m² gedeeltelijk renoveren. Volledige hernieuwing elektriciteit, plaatsen van milieuvriendelijke en zuinige verwarming, weghalen oude plafondpanelen, isolatie en afwerking van plafond. Maken en plaatsen van dubbele deur met glaspartijen en plaatsen van een enkel raam in bijgebouw. Eventuele verwarmingsbron en elektriciteit in bijgebouw ook aanpassen. Ook vijver opnieuw aan te leggen, ongeveer 20 m². Plaatsen van nieuwe rubber en eventuele houten afwerking aan de buitenkant.

Bungalow te renoveren

BUNGALOW DEMOLITION : Agrandissement jusqu’au sol de la fenêtre de la chambre en façade de rue. Angle chambre coté latéral/jardin. Démolition pour recevoir portes vitrées coulissantes Chambre 2 coté jardin agrandissement jusqu’au sol de la fenêtre existante Démolition mur de séparation entre cuisine et living existants Démolition des murs du living pour extension EXTENSIONS : 1 – GARAGE Construction d’un garage en parpaings surface 25 m² (5x5) Couverture des parpaings par plaques métalliques gris anthracite Toit plat Porte trisectionelle métallique gris anthracite motorisée. Chappe prête à carreler. 2 – EXTENSION LIVING Construction de l’extension (40 m²) constituée de vitres coulissantes aluminium noir Fondation recouverte de chappe

Woning renoveren

Wij willen onze woning renoveren. Het gaat om een bungalow-woning uit bouwjaar 1969. Volgende werken zouden moeten worden uitgevoerd: elektriciteit, verwarming, sanitair, ramen, dak, isolatie, keuken en badkamer. We hadden graag een offerte gehad voor de kosten.