Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Bungalow uitbreiden en bezetten met hout" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bungalow uitbreiden en bezetten met hout:

Bungalow uitbreiden en bezetten met hout

Extra verdieping met hout toevoegen aan een bungalow. Ook de buitenmuren te isoleren en nieuwe gevel met houten bekleding te voorzien. Gevel is 150 m².

Uitbreiding van woning met bovenverdieping

Wij zijn eigenaar van een vrijstaande bungalow uit de jaren 70 die we graag willen uitbreiden met een extra bovenverdieping. Kort geschetst: ons huis bestaat uit drie delen: 1. Deel aan straatkant met hellend dak 2. Deel aan tuinkant met hellend dak 3. Tussen de twee delen een derde deel met plat dak Het is dat laatste deel waar we een extra verdieping willen opbouwen, met plat dak. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 50 m² extra. Daarin komt een badkamer en een extra slaapkamer. De bestaande badkamer wordt uitgebroken en zal dienst doen als traphal. De gevel van het nieuwe volume wordt afgewerkt met witte crepi. De twee hellende daken worden ook vernieuwd met industriële golfplaten. Het bestaande dakgebinte kan behouden worden.

Vergroten van bungalow + centrale ...

Vergroten van bungalow + centrale verwarming installeren. Huidige afmetingen: 9.14m voorgevel, 8.74m zijgevel. Graag uitbreiden naar achteren toe en dak verhogen (met een volledige verdieping).

Woning is 8m breed en over deze breedte ...

Woning is 8m breed en over deze breedte mag nog 4,5m verlengd worden. M.a.w. vloeroppervlakte beneden uitbreiden met 36m² (voor living/eetk te vergoten). Bovenverdieping is schuin dak (hoofdzakelijk hout). Daar worden 2 slaapkamers gemaakt dus 2x 18m². Vloer van verdieping is beton (woning is in 2003-4 verbouwd van bungalow tot huidig). Een bestaande kamer dient te worden omgebouwd tot badkamer (in deze kamer zijn nog geen voorzieningen wat betreft water/sanitair/afvoer). Beneden is er metselwerk/gevelsteen maar gebezemd afgewerkt en geschilderd dus gevelsteen soort dient enkel in afmeting gelijk te zijn, minder in uitzicht. Kopse gevel is vanaf verdiep afgewerkt met houten planken die geschilderd werden. Op de beneden verdieping dient een deur verplaatst te worden.

Het gaat om een bungalow type huis, ...

Het gaat om een bungalow type huis, alles op het gelijkvloers. Er zouden één à twee ruimten bijgebouwd moeten worden, eentje aan de voorkant en eentje aan de achterkant. Binnenin zouden we de badkamer en een slaapkamer willen uitbreiden. In de gehele woning willen we nieuwe vloeren leggen en tegelijk nakijken of de buizen en electriciteit vervangen moeten worden. De keuken moet vervangen worden en er zou een deur naar buiten geplaatst moeten worden. De open haard in de living zou verwijderd moeten worden en eventueel vervangen worden door een kachel.

VERBOUWING/TOTAALRENOVATIE: Woning die ...

VERBOUWING/TOTAALRENOVATIE: Woning die vroeger dienst heeft gedaan als soort Bungalow. Volledige benedenverdieping herindelen: garage in voorgevel, ipv de living, badkamer uitbreiden door tussenmuur met slaapkamer te verwijderen, keuken en living uitbreiden door stuk bij te bouwen. Achteraan een tussenmuur weg te halen, trap naar boven vernieuwen en grotere opening ervoor maken. Bovenverdieping: extra kamer creëren waar nu open ruimte is, douchekamertje met wc voorzien waar er nu geen sanitair is, extra veluxen (2), electriciteit aanpassen+nachttarief, nieuw verwarmingstoestel voorzien dat zowel voor chauffage als voor warm water dient (plaatsing in garage), nieuwe keuken, nieuwe badkamer, vloeren op benedenverdieping en kamers.

Bestaande bungalow van 1969. Doel is ...

Bestaande bungalow van 1969. Doel is huis moderner te maken en meer aan te passen aan onze levenswijze. Licht en ruimte staan centraal. De garage staat nu los van het huis en willen we naar voor brengen in het huis. De huidige losstaande garage willen we dan vervangen door een hobbyruimte aangezien die uitkijkt op tuin en zon binnenhaalt. Deze nieuwe hobbyruimte dient verbinding met huis te hebben. De zolder willen we ombouen naar plaats met 2 slaapkamers en 1 badkamer. De keuken willen we uitbreiden met een bijkeuken in glaswerk. De te behouden ruimtes dienen nieuwe vloeren, verlichting, ... te krijgen. Overal is nu leidigwater, we willen op een maximale hoeveelheid regenwater overgaan. In dak komen vermoedelijk ramen. In de living dient kacherl/haard te komen. Bestaande goten vervangen.