Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Casco afwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Casco afwerken:

Casco afwerken

Casco woning afwerken. Aan en afvoer van water. Isolatie onder dak. chape afwerken. En nog veel meer.

Casco loft afwerken

Een casco loft op verdiep 1 met dakterras. Isolatie buitenmuren en dak reeds in orde. Bewoonbare oppervlakte = 120m². Hoogte pand is 280 cm + 8 cm voorzien voor vloer. Dikte chape mag maximum 6cm zijn. Volume loft = 335 m³. Pleisterwerk van vier muren van totaal 102m². Polybeton gietvloer inclusief vloerverwarming. Ook elektriciteit, centrale verwarming en loodgieterij te voorzien.

Afwerken van casco woning

Afwerken van casco woning, volledige renovatie. Enkel de ruwbouw staat er. De bewoonbare oppervlakte is 205 m².

Semi-casco appartement afwerken / aankleden

Wij hebben een nieuw appartement gekocht, semi-casco. De volgende zaken zouden moeten worden aangepakt: deuren/lijsten, muren (spackspuiten/schilderen), vloeren (parket), badkamer, keuken (eventueel belichting). Er is enige haast emee gemoeid, maar kwaliteit staat voorop.

Inrichting zolder

Wij hebben onze nieuwbouw woning gekocht in 2013 waarbij de zolder in casco werd opgeleverd. De tijd is nu rijp om deze verder af te werken. Er is een bestaande trap tot deze ruimte, de isolatie is reeds geplaatst, alsook de velux ramen. Elektriciteit is getrokken tot aan de zolder, maar een verdere aansluiting en stopcontacten zijn nog te voorzien. We zouden dit alles willen afwerken met een een quickstep vloer en plaatsen van gyproc wanden, en een lichte bepleistering. Totale ruimte bedraagt ongeveer 70 m² vloeroppervlakte.

We hebben een casco appartement (110m²) ...

We hebben een casco appartement (110m²) aangekocht in een appartmenten-complex aan de boulevard Jamar gelegen te Sint-Gillis (brussel) en zijn opzoek naar een algemene aannemer voor: het leggen van de leidingen(water-elektriciteit), leggen van de vloer + afwerking, muren bouwen + afwerken, instaleren van sanitair en keuken, het maken van kasten op maat, ... kortom het volledige pakket! Wij zijn momenteel zelf bezig met het opstellen van de plannen en wensen geen tussenkomst van een architect. Wij zijn een jong koppel en allebei Ingenieur Architect van opleiding, hierdoor is onze nieuwschierigheid misschien wat groter dan de algemene bouwheer. Graag hadden wij de werken op 4 maanden tijd voltooid.

hallo, wij hebben een casco nieuwbouw ...

hallo, wij hebben een casco nieuwbouw HO woning(enkel ramen en deuren) gekocht en zoeken een aannemer voor volgende werken: opvullen bestaande deuropeningen en maken van nieuwe weghalen van één steunmuur en plaatsen van poutrel vloeren en afwerken betonnen trap pleisterwerken en eventueel gyproc loodgieterij kortom, zowat alles behalve electriciteit en meubelmakerij