Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Chalet renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Chalet renoveren:

Chalet renoveren

Woensdag 26/09 is er brand uitgebroken in mijn chalet. De verzekering is er bij geweest en ik ben nu op zoek naar een goed bedrijf dat een offerte kan maken voor de verzekering en met mij kan bespreken of we een nieuw chalet kunnen plaatsen of dat eventueel renoveren mogelijk is. Beide opties zijn goed voor mij. Ik moet de offerte naar de verzekering sturen en dan kunnen we beginnen.

Chalet renoveren

Mijn chalet is aan renovatie toe. Ik wil graag het zadeldak laten verhogen en ook laten renoveren. Onder het dak wil ik nieuwe kamers maken en dus ook de indeling van de chalet veranderen. Hiernaast moet men ook de badkamer vernieuwen.

Chalet renoveren

Ik ben van plan mijn chalet te renoveren. Had graag de leefruimte vergroot en een afdak geplaatst. Het vergroten van de leefruimte is een totaalproject, uitbreken muren, verplaatsen stopcontacten,.. Materiaal van het afdak is te bespreken met vakman, momenteel liggen hier aluminium golfplaten. Ook moet er waarschijnlijk een nieuw groot raam worden gezet na aanpassing. Het gaat om een chalet van 80 m².

Chalet volledig renoveren

Volledige renovatie van een chalet. Nieuwe keuken , badkamer, vloeren, isolatie ,.....

Renoveren chalet

Wij willen een chalet kopen, maar er zijn dringend renovatiewerken nodig. Het houten plafond is plaatselijk ingezakt en er lijkt een vochtprobleem te zijn. Verder lijkt er een probleem met de vloer en waarschijnlijk zijn er nog andere mankementen, maar wij hebben zelf niet de expertise om in te schatten wat er allemaal moet gebeuren en wat dit zal kosten. Wij zoeken iemand die ons hierbij kan helpen.

Renoveren van chalet

De chalet die ik pas gekocht heb is eigenlijk dringend aan renovatie toe vooral het dak en de vloer, daarna de buitenwanden Ik zou hier graag meer informatie over hebben en een prijsofferte De gemeente vraagt eigenlijk dringend een prijsofferte zodat mijn inschrijving in de gemeente dit jaar nog kan doorgaan

Renovatie van chalet

Ik had graag mijn chalet laten renoveren, dat wil zeggen: Bestaande veranda : schuifraam inzetten en ombouwen naar living zodat mijn living groter wordt. Keuken dient ook uitgebroken te worden en vergroot naar buiten toe. Graag asap contact opnemen aub. Foto's ter beschikking.

Renovatie en uitbouw chalet

Renoveren en bijbouwen van 2 kamers in houten chalet. Plaatsen van nieuwe keuken en badkamer.