Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Dak van oude schuur afbreken en constructie maken voor plat groen dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dak van oude schuur afbreken en constructie maken voor plat groen dak:

Woning renoveren

afbraak van stuk schuur en slaapkamer in verband met onteiging. ongeveer 60m² weer opbouwen en eventueel gedeelte dak vernieuwen. Dit in vierkantshoeve

Dak van oude schuur afbreken en constructie maken voor plat groen dak

Dak van oude schuur van ong. 100m² uitbreken. Is een zadeldak met asbest golfplaten. Dak moet vervangen worden door een plat dak. Deel van bakstenen muren afbreken. Waar nodig nieuwe steunbalken plaatsen om constructie van plat dak te realiseren.

Schuur renoveren naar woning

Ik wil een oude schuur renoveren naar een woning. Er moeten poutrellen gestoken worden, verdiepen gemaakt worden, nieuw dak op, regenwaterput steken, eletriciteit, water, ventilatie. Gebouw is 8m op 26m.

Bijbouw uitbreiden en schuifraam plaatsen

Achteraan ons huis is er een Ytong bijbouw/schuur van 5 m op 3,5 m met een schuin dak. Bestaat uit houten balken, met daarop polycarbonaat platen. In de zomer wordt het daar heel warm, en in winter erg koud. We zouden de Ytong muur aan de ene kant willen verhogen, en een plat dak construeren. De muur, die moet worden verhoogd, wordt geschraagd door een constructie van betonpalen en - platen aan de buitenkant. deze willen we graag vervangen door een andere muur. Een tweede ytongwand, met gevelsteentjes of crepi ertegen. Aan de andere kant van de ruimte, is de Ytongmuur gebouwd tegen een gemeenschappelijke muur van de buren.De korte zijde, die niet tegen het huis zit, maar op de tuin uitkijkt, zou voorzien moeten worden van een schuifraam.

Linteel steken en bijgebouw metsen

Er zou een linteel in onze schuur moeten gestoken worden met 3m overspanning, laster hierop zijn zeer beperkt (het is een kleine schuur). Hiernaast is onze bijkeuken rot en moet deze volledig opnieuw opgebouwd worden: fundering, vloerplaat, metselwerken, plat dak. Het betreft enkel ruwbouw, de afwerking en gevelbekleding neem ik voor mijn eigen rekening.

Aanbouw afwerken

Verbouwing/afwerking aanbouw bij het huis, betreft oude schuur waar een stuk nieuwe gevelsteen voor gezet is en een stuk nog blank staat, complete afwerking. Plaatsen dakgoten op plat dak. Gyproc plaatsen binnen en nazicht van elektriciteit.

Afbraak schuur en bouwen bergruimte

Afbraak dak schuur: 4,60m op 2,70m 1 voorgevel ervan volledig af te breken bouwen bergruimte +/- 2,63m op 2,00m

Renoveren van een oude schuur

Complete inrichting, niks voorzien, alleen dak en bakstenen muren.