Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Deel van de tuin onderkelderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Deel van de tuin onderkelderen:

Deel van de tuin onderkelderen

Betreft een kelder: Wij hebben een huis met kruipkelder. Los van ons huis willen wij een kelder laten zetten. Van ons tuinhuis een kelder laten zetten. Het zou gaan om een oppervlakte van 150 m². Een deel zou gebruikt worden als bureau, wasplaats en al de rest als spuitcabine en opbergplaats. Kan er een richtprijs gegeven worden. Graag ter plaatse komen kijken.

Bijbouw realiseren

Wij zoeken een aannemer voor een bijbouw: Wij hebben kleine bijbouw te realiseren – living met open keuken in plaats van de tuin. Werk zou volgende betreffen: het verwijderen van bestaand muur (met uitbreiden naar nieuw bijbouw), verwijderen van vloer in oude salon, isoleren en beton gieten. Verder nieuw deel: het uitgraven grond onder nieuw bijbouw, betonnen vloer laten gieten, muren, plaat dak, media aansluiten (water, afval water, electr). Realisatie om af te spreken hoogstwaarschijnlijk April-mei-juni 2016.

Deel woning laten renoveren

Ik wil een schuifdeur laten zetten vanuit mijn salon naar de tuin toe. Ik wil ook een tegelterras zetten buiten. De lijsten van de achtergevel moeten vervangen worden. Ik wil een haag aan de voortuin zetten en oude metalen buizen wegdoen.

Beton uitbreken

Ik zou graag de beton in onze tuin uitbreken. Onze tuin meet 320cm x 950cm, volledig gebetonneerd. Een deel (320cm x 300cm) willen we behouden als terras, dus het uitbreken zelf is 320cm x 600cm. De dikte varieert, ik gok minstens 20cm, waarvan een groot deel (320 x 300) minstens 40cm, dit is een verhoog waarop een tuinhuis stond. Het betreft een ommuurd stadstuintje, de tuin is niet toegankelijk vanaf de straatkant, dus al het puin dient met de nodige voorzichtigheid afgevoerd te worden doorheen het huis. Kan u mij een richtprijs geven voor het uitbreken van het beton en afvoeren van het puin?

Uitbreiding en renovatie woning met aparte look

Onze bestaande woning zouden we een deel willen uitbreiden met een deel in de eetkamer of zithoek voor een klein bureel en een groot bureel waar ik me kan afzonderen indien nodig. Dit zou samengaan met een algemene renovatie van de woning en indien mogelijk een lichte hervorming van de indeling van de keuken, eetkamer en zithoek en isoleren muren. Onze woning heeft een iets of wat aparte architectuur (zoals je kan zien in de foto's in bijlage). We zouden graag een paar innovatieve en budget vriendelijke ideeën zien. Verder zou er in de tuin nog een dubbele garage komen, maar hiervoor hebben we al de nodige informatie en uitwerking. Dit moet enkel in het plan worden opgenomen.Foto's ter beschikking.

Renovatie van de bel-etage woning

Wij wonen in een "Bel-etage" woning. Graag hadden wij een deel van een muur laten wegbreken voor een nieuwe keuken, ook de vloer volledig laten betegelen, dit alles op de eerste verdieping. Indien mogelijk willen we ook een cassette laten inbouwen als extra verwarming. Op de begane vloer zouden we onder de veranda welke zich achter de garage bevind een extra slaapkamer met een kleine badkamer laten maken plus een doorgang van de garage naar de tuin.

Bij bouwen keuken

Enkel ruwbouwwerken Graag had ik verschillende offertes gewenst voor mijn project. Het betreft een bestaande woning en achteraan staat nu een oude veranda die reeds gevloerd is en uitziet naar de tuin. De bedoeling is om de veranda af te breken wat ik zelf ga doen, en een nieuwe keuken te plaatsen wat ik zelf ga doen. Oppervlakte is 8m op 4m = 32 vierkante meter. Ik zou graag een offerte willen betreffende het opzetten van de ruwbouw achteraan. Eigenlijk alleen voor de ruwbouw van het dak en een klein deel dat zich richt naar de tuin want er komt een groot schuifraam in. Dit zal dus veel minder zijn dan 32 Vierkante meters. Ik doe zelf de electriciteit/water. Ik heb het liefst dat een vakman bij mij thuis langs komt om het te zien met de eigen ogen.

Nieuwe aanbouw

Geachte. Wij staan op het punt om een pand te kopen dat vroeger een beenhouwerij was. Het hoofdgebouw is nog in goede staat en hier zou weinig tot geen werk aan zijn. (Bevat winkel die we behouden als handels pand en op eerste verdieping 4 slaapkamers en badkamer) De achterbouw van het pand bestaat uit werkplaatsen van de slagerij,magazijnen voor stockage van hun traiteurszaak ed. Als ook inloop frigo's en vriezers. Dit deel zouden wij wensen af te breken en een nieuwe aanbouw in de plaats zetten. De vrije ruimte die we hierdoor krijgen kan dan ingedeeld worden in living met open keuken (AFM 12m lengte 6m breed) met eventueel in de lengte er naast nog een slaapkamer met badkamer(lengte ook 12 m breedte ongeveer 4 m) Dit alles zou moeten uitkijken op de tuin via een groot schuifraam.