Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Deur plaatsen in steunmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deur plaatsen in steunmuur:

Kamer renoveren

Nieuw plafond + elektriciteit Deur plaatsen en leggen parket.

Verbouwingen uitvoeren

1 Muur slopen. Deur plaatsen waar raam is. Raam plaatsen waar deur is. Doorgang maken.

Deur plaatsen in steunmuur

Deur plaatsen in steunmuur boven vanuit gang naar bijkomende kamer. Gat maken ook.

Ombouwen van garage

Bestaande dubbele garage van ong. 40m² ombouwen. Garage staat los van huis. Poorten uitbreken en gaten dichtmaken. Langs 1 kant een grote glazen schuifwand die in zomer open kan maken. Aan andere zijde houten poort/deur/schuifdeur maken. Volledige buitenkant bekleden met hout. Binnen jacuzzi plaatsen. Pelletkachel plaatsen. Elektriciteit die nodig is voorzien. Muren bezetten.

Garage renoveren

Asbestplaten dak afbreken. Plat dak leggen van 36 m² incl afvoer. Raam achteraan vervangen. Opening achteraan vergroten en poort plaatsen. Garagedeur opening vergroten en nieuwe deur plaatsen. Buitenisolatie plaatsen. Crepi plaatsen op een opp. van 75 m² In garage electriciteit leggen en keramische tegels leggen op een opp van 36 m².

Plaatsen van een balkon

Tegen de achtergevel, vlak boven de gang zou ik daarom graag een balkon (250x180) willen plaatsten. Het balkon grenst aan de gevel van de buren (links) en mijn eigen gevel (midden en rechts). Het balkon blijft binnen m'n eigen grond gebied. Het huidige raam zou ik dan willen vervangen door een deur. Kan het balkon worden vast gemaakt aan de gevel? Of kan dit ook rusten op 'palen'?

Poutrel in muur plaatsen

Poutrel in muur laten steken. In de muur zit momenteel al deur, maar ik zou het gat een drietal meter willen vergroten.

Zolder afwerken

We willen onze zolder afwerken. Plaatsen van gyproc op schuine kant +plafond. Gyproc wanden 2 stuks met deur of schuifdeur. Aanleggen van elektriciteit/verwarming (voorzieningen zijn aanwezig op zolder). Puntdak - twee zijgevels zijn bepleisterd. Isolatie is gedaan, chape is gelegd, trap is ook gedaan.