Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Deurgat laten maken in draagmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deurgat laten maken in draagmuur:

Oud trapgat dichtmaken en nieuw maken

Wij wensen een oud trapgat dicht te laten maken en een nieuw trapgat te laten steken (betonnen gewelven) plus een deurgat.

Deurgat laten maken in draagmuur

Ik wil een gat laten maken in de muur tussen de living en de veranda om zo beter zicht te kunnen krijgen op de tuin. Ik vermoed dat deze muur een draagmuur is. Ik zou er dan graag een stalen schuifraam willen installeren zoals op foto. Er zou een gat moeten gemaakt worden tussen de hal en de garage. Om hier een deur te plaatsen.

Dichten deurgat en maken raamgat

Er is een deurgat dat dichtgemaakt moet worden. En een gat voor een raam gemaakt worden (150 op 150) eventueel ook plaatsing van het raam.

Deurgat maken in steunmuur

Pas een huis gekocht. Op zolder wil ik een deurgat in een steunmuur laten maken voor een standaard binnendeur.

Vaste trap plaatsen, deurgat maken en een dakraam plaatsen

We plannen onze zolder af te werken tot een volwaardige kamer. Hiervoor dient een nieuw trapgat gemaakt te worden in een betonnenvloer. Hierna het plaatsen van een vaste trap naar de zolder. Een deurgat in een muur te maken en het bestaande trapgat gedicht te worden. Een velux plaatsen in het dak op de zolder.

Deurgat maken en elekticiteitswerken

Ik zoek iemand om een gat in een muur te maken voor een deur en het plaatsen van extra stopcontacten in een zolder ruimte alsook het ombouwen van uitbouw stopcontacten naar inbouw.

Kleine uitbreekwerken uitvoeren

- Verbreden van deurgat van keuken naar woonkamer met 55cm ( wordt 140cm breed) en in dezelfde muur verwijderen van huidig raam en muurtje( 140cm breed). - Extra deurgat maken van gang naar garage.

Deurgat maken in steunmuur

Ik wil een deuropening voorzien, tussen een hoofdbouw en bijbouw. Deze is waarschijnlijk ± 30 cm dik (oude buitenmuur). Ik heb niet de kennis om dit zonder risico’s aan te pakken.