Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Deurgat verplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deurgat verplaatsen:

Verplaatsen deuropening

Deuropening tussen badkamer en slaapkamer dichtmaken. Nieuwe deuropening maken in die slaapkamer naar hal ipv badkamer. Momenteel moet men door badkamer om naar die slaapkamer te gaan maar is niet praktisch. Nieuwe deurgat moet in steunmeur.

Deurgat verplaatsen

Ik zou graag het aanwezig deurgat laten dichten om in een andere muur een nieuw gat en deur te plaatsen.

Renovatiewerken uitvoeren

Wij zoeken een aannemer voor de renovatie van een halfopen woning bouwjaar 1962. Het gaat om het uitbreken van een steunmuur, het verplaatsen van een deurgat en verplaatsen van een wc.

Dichtmetsen van twee deurgaten en bijmaken van een deurgat

Het betreft het dichtmaken van 2 deuren in een binnenmuur. Daarna het verplaatsen van een deur naar een andere plaats voor 1 van de toegemaakte deuren.

Deuropening 50 cm verplaatsen

In onze woning willen we de deur van de hal naar de woonkamer verplaatsen naar links en het huidige deurgat dichten en deurgat verplaatsen. Het gaat om een bakstenen steunmuur.

Deurgat maken in dragende muur en deur verplaatsen

Ik wil een deuropening laten maken en deur laten plaatsen in een draagmuur van de woonkamer naar een aangrenzende kamer. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden.

Renovatie / metsen / pleisteren / isolatie / plafond

- verwijderen 3 gyproc scheidingswanden ±20m2 (±2m2, ±12m2 en ±6m2) - verwijderen ingebouwde kasten (2) en deuren (2) - verwijderen lage bakstenen scheidingsmuur ±4m2 - verwijderen spaanplaten plafond ±14m2 - al het bouwafval verwijderen van het pand Bouwen: - 3 binnenmuren bouwen met cellenbetonblokken 20cm en verankeren (±2m2, ±12m2 en ±6m2) tot tegen dakwand (H 2,75m) - opspuiten met PUR schuim tussen nieuwe & bestaande muren & dakwand - verplaatsen 2x3 stopcontacten - pleisteren van muren aan 1kant - afwerken deurgat - plaatsen dakisolatie, dampscherm en gyproc plafond - herplaatsen plafond verlichting - verven plafond Alle bouwmaterialen reeds besteld. Start datum: 2de week van mei 2017

Keuken en badkamer renoveren

Ik wil een nieuwe keuken plaatsen , muur uitbreken, nieuw vloer leggen in keuken, leidingen verplaatsen, aansluiten dampkap naar buiten, kast uitbreken waar vroegere vuilschuif staat, en deurgat dichtmaken en keuken plaatsen . Badkamer, douche afbreken en verplaatsen, betegelen en alles aansluiten. Wc, nieuw wasbakje en toilet hangen en betegelen en vloer leggen.