Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "deuropening vergroten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor deuropening vergroten:

Vergroten deuropening en bezetten deuropening

Wij hebben twee deuropeningen, waaruit de deur en deurframe verwijderd zijn. De eerste deuropening moet bezet worden. De tweede deuropening moet groter gemaakt worden: deze is nu 85 x 205 en deze moet 341 x 224 worden. Er ligt elektriciteit in de uit te breken muur - deze zal door onszelf verlegd worden. Deze deuropening moet ook opnieuw bezet worden.

Deuropening vergroten

We willen een deuropening (90 x 205) vergroten naar dubbele breedte (180 x205).

Poutrel plaatsen

Ik wil thuis de living vergroten door draagmuur met oude dubbel deuropening in het midden af te breken en een poutrel te steken in de plaats. Het sloopwerk doe ik zelf, het is dus voor het plaatsen van de poutrel dat ik een vakman zoek. De lengte van de poutrel zou ongeveer 3.20 meter zijn.

Deuropening vergroten

Ik wil de deuropening tussen keuken en eetruimte vergroten. Het betreft een metselwerk muur afgewerkt met pleisterwerk en glasvezelbehang, verdiepingshoog 3 m, dikte 10 cm. De muur draagt de muur van de verdieping. De bestaande openingen: 1 m breed x 2 m hoog. De gevraagde opening: 3,5 m breed en 2 m hoog. Graag prijs voor het vergroten van de opening + afwerking van de dagkanten van de opening. Plan ter beschikking.

Steken van poutrel in draagmuur

Ik wil de deuropening tussen keuken en living vergroten naar een opening van 3 meter. Boven het stuk muur dat weg mag (draagmuur van 14 cm) staat een muur van een slaapkamer. Huis dateert van 1964. Graag een scherpe offerte voor een degelijk resultaat.

Poutrel plaatsen

Voor ons huis in Antwerpen (2000), moet er een aanpassing gebeuren aan de muur tussen keuken en woonkamer. De bestaande opening van 155 cm zou moeten vergroot worden naar 280 cm. De muur is in het totaal 50 cm dik; een 30 cm dikke gemetste muur, een nis voor een schuifdeur en een voorzetwand voor de schuifdeur aan de kant van de keuken. De voorzetwand en de schuifdeur zal ikzelf verwijderen. U wil ik vragen om offerte te maken voor het plaatsen van een steunbalk met een min lengte van 320 cm. Het weghalen van het stuk muur (125 cm lengte) onder de steunbalk/vergroten van de deuropening mag u als een optie aanbieden, maar als dit hoeft niet. Ter plaatse komen kan op vrijdag voormiddag en zaterdag. Rest van de dagen gaat niet vermits de persoon in het buitenland werkt.

Kleine renovatiewerken uit te voeren

Graag had ik een offerte ontvangen voor de volgende werken: 1)Poutrel plaatsen in steunmuur 4,5m 2)Inslijpen van gleuven voor nutsvoorzienningen in chape en muur 3)Dichtmaken van deuropening van doorgang hal - keuken(materiaal naar keuze) 4)Vloeren van keuken living hal doorgetrokken (tegels door ons geleverd)-60m² 5)Vergroten van opening voor plaatsing van vaste trap naar zolder gewelfsels en chape (geen extra ondersteuning nodig)ong. Een extra 2m² Gelieve een budgetofferte op te maken

Verbouwing 2 ruimtes tot 1 badkamer, enkel ruwbouw

Wij zoeken een aannemer om onze huidige kleine badkamer en de aansluitende veranda tot één geheel om te vormen. Uit te voeren werken: bestaande raamopening vergroten, draagbalk steken,1 bestaande deur dichtmetsen, veranda gedeeltelijk opmetsen, nieuwe deuropening maken.