Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: deuropening vergroten? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: deuropening vergroten.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor deuropening vergroten:

Deuropening vergroten

We willen een deuropening (90 x 205) vergroten naar dubbele breedte (180 x205).

Poutrel plaatsen

Ik wil thuis de living vergroten door draagmuur met oude dubbel deuropening in het midden af te breken en een poutrel te steken in de plaats. Het sloopwerk doe ik zelf, het is dus voor het plaatsen van de poutrel dat ik een vakman zoek. De lengte van de poutrel zou ongeveer 3.20 meter zijn.

Deuropening vergroten

Ik wil de deuropening tussen keuken en eetruimte vergroten. Het betreft een metselwerk muur afgewerkt met pleisterwerk en glasvezelbehang, verdiepingshoog 3 m, dikte 10 cm. De muur draagt de muur van de verdieping. De bestaande openingen: 1 m breed x 2 m hoog. De gevraagde opening: 3,5 m breed en 2 m hoog. Graag prijs voor het vergroten van de opening + afwerking van de dagkanten van de opening. Plan ter beschikking.

Steken van poutrel in draagmuur

Ik wil de deuropening tussen keuken en living vergroten naar een opening van 3 meter. Boven het stuk muur dat weg mag (draagmuur van 14 cm) staat een muur van een slaapkamer. Huis dateert van 1964. Graag een scherpe offerte voor een degelijk resultaat.

Poutrel plaatsen

Voor ons huis in Antwerpen (2000), moet er een aanpassing gebeuren aan de muur tussen keuken en woonkamer. De bestaande opening van 155 cm zou moeten vergroot worden naar 280 cm. De muur is in het totaal 50 cm dik; een 30 cm dikke gemetste muur, een nis voor een schuifdeur en een voorzetwand voor de schuifdeur aan de kant van de keuken. De voorzetwand en de schuifdeur zal ikzelf verwijderen. U wil ik vragen om offerte te maken voor het plaatsen van een steunbalk met een min lengte van 320 cm. Het weghalen van het stuk muur (125 cm lengte) onder de steunbalk/vergroten van de deuropening mag u als een optie aanbieden, maar als dit hoeft niet. Ter plaatse komen kan op vrijdag voormiddag en zaterdag. Rest van de dagen gaat niet vermits de persoon in het buitenland werkt.

Kleine renovatiewerken uit te voeren

Graag had ik een offerte ontvangen voor de volgende werken: 1)Poutrel plaatsen in steunmuur 4,5m 2)Inslijpen van gleuven voor nutsvoorzienningen in chape en muur 3)Dichtmaken van deuropening van doorgang hal - keuken(materiaal naar keuze) 4)Vloeren van keuken living hal doorgetrokken (tegels door ons geleverd)-60m² 5)Vergroten van opening voor plaatsing van vaste trap naar zolder gewelfsels en chape (geen extra ondersteuning nodig)ong. Een extra 2m² Gelieve een budgetofferte op te maken

Verbouwing 2 ruimtes tot 1 badkamer, enkel ruwbouw

Wij zoeken een aannemer om onze huidige kleine badkamer en de aansluitende veranda tot één geheel om te vormen. Uit te voeren werken: bestaande raamopening vergroten, draagbalk steken,1 bestaande deur dichtmetsen, veranda gedeeltelijk opmetsen, nieuwe deuropening maken.

Ombouwen zolder naar extra kamer

De zolder is momenteel bereikbaar via een inklapbare zoldertrap. Er dient dus elders een vaste trap voorzien te worden omdat de uitklapbare trap in de gang terecht komt. Daarnaast dienen er dakvensters geplaatst te worden. De zolder is 1 ruimte met een kleine versmalling (soort deuropening) tussen 2 vertrekken. Deze opening mogelijk vergroten voor meer ruimtegevoel (poutrel steken voor dak ondersteuning in dat punt! ). Vervolgens het dak vanbinnen afwerken (is reeds geïsoleerd en de vloer bekleden + eventueel enkele inbouwkasten plaatsen). Einddatum graag rond uiterlijk augustus.