Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden:

Doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden

Ik heb een bel-etage rijwoning gekocht waarbij de eerste eigenaars de doorgang van de garage/kelder (gelijkvloers) naar de tuin (verdieping +0.5) hebben laten dichtmetsen. Ik zou deze doorgang willen laten herstellen en verbreden. Hiervoor zouden volgende zaken moeten gebeuren: - kelderraam verticaal uitslijpen tot deur (-> poutrel nodig?) - muur weghalen (die is dichtgemetst door eerste eigenaars) (-> poutrel nodig?) - trap van kelder naar tuin aanleggen - waterafvoer voorzien/uitbreiden Overigens is er ook een trap van het terras (verdieping 1) naar de tuin (verdieping 0.5), dewelke beschadigd is. Deze trap zou hersteld of vervangen moeten worden.

Verbouwing voorgevel en kelders

Ik ben opzoek naar een aannemer die volgende werken zorgvuldig zou kunnen uitvoeren aan mijn woning. - Het volstorten van de kelders met bijhorende nieuwe gepolierd beton bovenlaag of plateau’s insteken - Verbreden van de raamopeningen in de gevel met behoud van de gebogen gewelven, en blauwsteen - Al dan niet steken van de garagepoorten met groot bovenraam. - Herindeling kelder om doorgang te creëren

Vernieuwen gas-riolering appartement met 6 verdiepen

Graag hadden de bewoners van "Residentie Britania",te 2018 Antwerpen, gehad dat u firma een offerte maakt voor een aantal dringende werken. Het gebouw bestaat uit een appartementsblok met 6 verdiepingen, een doorgang naar de garages/winkel en een kelder. 1) Het vervangen van de gasleidingen in de schacht van de badkamers aan de rechterkant van het gebouw. -het openbreken van de schachten (ingebouwde badkamers) -het vernieuwen van de gasleiding vanaf de meters (kelder) tot elk appartement. -het vervangen van de afvoerleiding van de badkamers die ook door deze schacht loopt -Het hersluiten van de schacht op een manier dat deze zonder veel breekwerken terug te openen is(betegelen op een houten plaat?).

Wij zouden graag een stuk van de ...

Wij zouden graag een stuk van de steunmuur in de living verwijderd willen om zo meer ruimte te creeëren. Daarnaast is het toilet in de gang te klein waardoor we dit toilet in een stuk van de living willen plaatsen. Tenslotte willen we een doorgang van de gang naar de keuken (= rechtdoor) en naar de kelder (= rechts). Vandaag moeten we telkens om door de living.

keuken verbouwen, gevel mss renoveren, ...

keuken verbouwen, gevel mss renoveren, metselwerk allerhande, loodgieterij in badkamer, keuken en atelier, idem voor electriciteit, bevloering atelier, beglazing atelier, open haard in atelier, badkamer renoveren, afbraak atelier en badkamer, stucadoorwerken allerhande, verwarming etc in ateleir maar ook woning, isolatie atelier, ramen/deuren atelier (woning?), schilderwerken atelier (woning) woning opp van ong 70m² gelijkvloer (excl 2 verdiep en 1 kelder) en atelier van ong 70m². Er moet overdekte doorgang gemaakt worden van woning naar atelier. Atelier wordt woonruimte en fitnessruimte.

We willen van een bestaande garage met ...

We willen van een bestaande garage met golfplaten dak (tegen het huis gebouwd, opp. +/- 3,80m x 5,50m) een keuken maken met een licht hellend dak met stroken van glas. Er moet vanuit het huis een brede doorgang komen naar die keuken (poutrel). Er moet een nieuwe rioolaansluiting gemaakt worden en er moet een oplossing gezocht worden voor het water dat vanuit achtergelegen velden de kelder binnendringt en daar in de rioolbuis loopt. De bovenliggende vloer (nu op een hoger niveau dan de aanpalende kamer) willen we verlagen, dus de kelder zal dan niet meer gebruikt worden. Dit vochtprobleem degelijk aanpakken vinden we heel belangrijk. De badkamer wordt verplaatst naar de eerste verdieping. De elektriciteit wordt overal vernieuwd.

Een oude rijwoning (°1905) met stallen, ...

Een oude rijwoning (°1905) met stallen, waar we in eerste fase enkel het woonhuis aan gaan pakken. Er zijn drie verdieping met een kelder. Gas moet worden binnengetrokken, een nieuwe brander geïnstalleerd, de electriciteit vernieuwd, een nieuwe keuken en badkamer erin, een schuifraam langs de zijkant in de keuken, de gevel moet gereinigd worden en eventueel weer opgevoegd, langs de zijgevel moet er nog een vochtwerende materie aangebracht worden. Een dressing moet voorzien worden, evenals de installatie van een flamcassette. Luidsprekers ingebouwd evenals verlichting in de gevel/zijkant van het huis. Kelder moet tegen vocht behandeld. Waterleiding naar tweede en derde verdieping trekken. Vanuit de keuken naar de berging moet nog een doorgang gemaakt worden.

Verbouwing van een halfopen woning obv ...

Verbouwing van een halfopen woning obv plan architect. Afbraak bestaande veranda en overspanning kelder, uitbreiding bestaande fundering en uitbreiding van de woning met het deels verwijderen en overspannen van bestaande buitenmuur als doorgang naar de nieuwe ruimte (keuken en eethoek). Volledige chapewerken nieuwe en oude gedeelte (+/-100m2). Buitenzijde wordt in glasramen voorzien.