Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Draagmuren verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draagmuren verwijderen:

Twee draagmuren uitbreken

2 muren verwijderen en poutrel plaatsen. Ene muur zou 4 meter zijn en andere 6 meter dit wel ruim geschat.

Draagmuren verwijderen

Ik wil op het gelijkvloers een draagmuur laten verwijderen zodat we een grotere keuken kunnen maken en in een andere een doorgang maken naar de living. Op de eerste verdieping is er een barst die ik ook wil laten onderzoeken.

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

Ik zou graag de muur tussen keuken en living wegnemen en balk plaatsen. Appartement op 1ste verdieping van gebouw met 3 verdiepingen. Voor bezichtiging contacteer mij.

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

In oktober zou ik graag een deel van een dragende muur tussen keuken en woonkamer laten verwijderen en poutrels laten steken. Deel dat verwijderd moet worden is ongeveer 2m lang en 2.5m hoog.

Verwijderen draagmuren en steken poutrels

We willen de woonkamer uitbreiden en samenvoegen met de keuken tot één groot geheel. Daarbij dienen muren/draagmuren te worden verwijderd en nieuwe poutrels te worden geplaatst.

Binnenmuren verwijderen en poutrels plaatsen

2 Binnenmuren verwijderen, zijn draagmuren. Verwijderen en poutrels plaatsen.

Deuropening in dragende muur maken

We willen de woonkamer met de keuken verbinden door de twee muren van de tussenliggende badkamer weg te halen of door een opening in de muren te maken - Het toilet in de badkamer willen we behouden en met een nieuwe muur afscheiden van de verbouwde woonkamer. - We willen een deuropening maken van toilet naar de gang (zie tekening). - De nieuwe 'overloop' die door deze verbouwing ontstaat heeft ook een houten vloer nodig net als de rest van de woonkamer - In één van de te verwijderen muren zit al een deur, die kan worden gebruikt voor het toilet, dit is dus niet nodig. - Of de te verwijderen muren draagmuren zijn, weten we niet.

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

Renovatiewerken. Er moeten twee draagmuren weg en 2 poutrels geplaatst worden.