Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen:

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een steunmuur tussen living en keuken half afbreken. Er moet wel een poutrel geplaatst worden. Er staat nu een raam in de muur verwerkt. De muur onder het raam zou moeten blijven staan en afgewerkt worden als toog/eiland. Stopcontacten verplaatsen. Alles afwerken. Puin wegbrengen.

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Te overbruggen 4-5 meters, muur weg te halen is ongeveer 2 meters. Zonder afwerking. Het puin ruimen wil ik liefst zelf doen.

Draagmuur afbreken en plaatsen van poutrel

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Om een groter ruimtegevoel te creëren, wil ik graag de muur tussen de keuken en de living uitbreken en in de plaats een poutrel laten plaatsen. En enkele andere renovatiewerken uitvoeren.

Muur en schouw uitbreken

Muur uitbreken. Een stuk van 125 CM breed x250 CM hoog en een stuk van 40 CM hoog x105 CM breed. En alles terug netjes afwerken. Betegeling onder de muur,plakwerk en schilderen. Er zitten stopcontacten in die muur. Ik kan deze zelf verwijderen. Ik weet niet zeker of dit een draagmuur is... er is een deurgat voorzien in die muur. En eventueel ook sierschouw afbreken. Er komt een nieuwe pelletkachel in de plaats. Plannen zijn beschikbaar.

Draagmuur verwijderen en draagbalk steken

-Muur tussen keuken en living afbreken (3. 10meter lang) -Poutrel IPE 160 steken (plan stabiliteitsingenieur in bezit)

Draagmuur living uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil mijn woning renoveren en er is geen fundering geplaatst in der tijd. De draagmuur van in de living staat willen wij afbreken om meer een open gevoel te krijgen. Dit kan gemakkelijk gesteund worden met een opleg van 20-30 cm langs beide kanten en de overspanning is 4 m 70. Er zijn nog 2 verdiepingen erboven inclusief zolder.

Draagmuur uitbreken + plaatsen poutrelle

We zijn op zoek naar iemand die de draagmuur tussen onze living en keuken kan afbreken en vervangen door 2 poutrelles. Onze architect heeft hier een stabiliteit studie voor gemaakt. De plannen van ons huis, de stabiliteitstudie en een foto van de muur kan je in bijlage terugvinden.

Uitbreken draagmuur en poutrel plaatsen

Afbreken draagmuur en plaatsen van poutrel. Groot raam ombouwen naar opening voor schuifdeur te plaatsen.