Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen:

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Er is een steunmuur tussen de keuken en de living die we graag willen verwijderen. De plafond is 260cm hoog, breedte muur 390cm, diepte 14cm

Steunbalk steken en draagmuur afbreken

We willen de muur tussen keuken en eetplaats openmaken. Is een draagmuur dus we moeten een poutrelle steken. Muur is 3m25, hoogte 2m75. 1 deurgat van 85cm er rust 1 verdiep en puntdak op.

Steunbalk steken en draagmuur afbreken

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen Vergroten opening naar keuken, afbreken 3 meter muur, poutrel plaatsen van +/- 4 meter. Verwijderen van afval. Verdere afwerking in overleg

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Vergroten opening naar keuken, afbreken 2 meter muur, poutrel plaatsen van +/- 3 meter. Opgelet, de kans is zeer groot dat het een draagmuur is. Verwijderen van afval en afwerking kunnen we zelf uitvoeren.

Schouw afbreken en poutrellen steken

Schouw af te breken in zijn totaliteit; gelijkvloers, 1ste en zolder verdieping. Geschatte hoogte is 8m. Niet ingemetseld maar tegen muur van de buur. + Het steken van poutrellen; 2 normale deuropeningen en 1 grotere 200 breed en 220in draagmuur.

Muren en draagmuur uitbreken en poutrellen plaatsen

Wij willen verschillende muren (2 klein muren in de kelder, 1 op de gelijksvloer) en 1 steunmuur tussen living en de keuken op het 1st verdieping afbreken. Poutrellen moeten geplaatst worden.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een steunmuur tussen living en keuken half afbreken. Er moet wel een poutrel geplaatst worden. Er staat nu een raam in de muur verwerkt. De muur onder het raam zou moeten blijven staan en afgewerkt worden als toog/eiland. Stopcontacten verplaatsen. Alles afwerken. Puin wegbrengen.

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Ik wil een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Te overbruggen 4-5 meters, muur weg te halen is ongeveer 2 meters. Zonder afwerking. Het puin ruimen wil ik liefst zelf doen.