Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Draagmuur breken en een poutrel steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draagmuur breken en een poutrel steken:

Draagmuur breken en een poutrel steken

Draagmuur breken en een poutrel steken. Lengte van 3.30 meter.

Poutrel plaatsen

Draagmuur verwijderen . Wij wensen graag een binnenmuur uit te breken. Bakstenen binnenmuur 4,50 meter breed en 2,5 meter hoog. Dit is een draagmuur en er dient dus een poutrel geplaatst te worden.

Schouw afbreken en poutrellen steken

Schouw af te breken in zijn totaliteit; gelijkvloers, 1ste en zolder verdieping. Geschatte hoogte is 8m. Niet ingemetseld maar tegen muur van de buur. + Het steken van poutrellen; 2 normale deuropeningen en 1 grotere 200 breed en 220in draagmuur.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het uitbreken van een muur en het plaatsen van een poutrel. Te overbruggen ruimte = +/- 3m , uit te breken muur = 2,25 x 2,52 Geen afwerking nodig Volgens ons zouden er geen stabiliteitsproblemen mogen zijn maar graag uw expertise/bevestiging.

Draagmuur uitbreken en I profiel plaatsen

Ik wil een dragende muur (zie rood/groen vierkant in bijgevoegde foto's) tussen de keuken en de woonkamer laten uitbreken en een poutrel laten plaatsen. De oppervlakte van de uit te breken muur bedraagt zo'n 4 m². (1,7 m breedte x 2,5 m lengte).

Plaatsen van poutrel in keuken

De bedoeling is om de keuken te vergroten door de interne berging uit te breken. De poutrel moet een betonnen balk (16 cm X 126 cm) + aansluitende draagmuur vervangen. De spanwijdte van de poutrel bedraagt 4 meter. De bestaande gemetste steunen worden afgebroken en vervangen door stalen kokers. In bijlage vindt U enkele foto's Een stabiliteitsberekening is uitgevoerd . Hierbij de technische gegevens van poutrel+ stalen kokers. 1 stuk HEM 240 4000 MM 2 stuks kokermet kopplaaten voetplaatlengte 2700 MM

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil graag de living met de toekomstige keuken verbinden door een draagmuur uit te breken en een poutrel te plaatsen. De draagmuur heeft een totale lengte van 4 meter en ondersteund de vloer van het eerste verdiep. De muur staat tussen 2 andere muren waarop de poutrel kan komen te liggen.

Poutrel plaatsen

Ik wil thuis de living vergroten door draagmuur met oude dubbel deuropening in het midden af te breken en een poutrel te steken in de plaats. Het sloopwerk doe ik zelf, het is dus voor het plaatsen van de poutrel dat ik een vakman zoek. De lengte van de poutrel zou ongeveer 3.20 meter zijn.