Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Niet dragende binnenmuren verwijderen en afwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Niet dragende binnenmuren verwijderen en afwerken:

Niet dragende binnenmuren verwijderen en afwerken

Op de bovenste verdieping van een appartement moet men 2 niet dragende muren verwijderen. Muur 1: 2,90 x 2,80m & muur 2: 2,00 x 2,80m Na verwijdering ook de wanden afwerken.

Binnenmuren verwijderen

Twee binnen muren verwijderen:Ik zou graag op korte termijn een niet dragende binnenmuur op de 1 1 steste verdieping weghalen (badkamer uitbreiding). Een muur is niet dragend op eerste verdieping, en de tweede muur van de keuken op de beneden verdieping is een draagmuur. Lengte van muur op eerste verdieping is 3 meter. Op tweede verdieping is de muur 4 meter.

Bestaande aanbouw renoveren

We willen onze keuken op het gelijkvloers veranderen: de huidige achterbouw wordt verwijderd en er komt een glazen wand met schuifdeur zodat we vanuit de keuken direct in de tuin kunnen. Om dat te realiseren moeten naast de bestaande buitenmuur ook een tweetal binnenmuren verwijderd worden zodat een open doorgang ontstaat. De werken omvatten - verwijdering van huidige achterbouw in de tuin - uitbreken van buitenmuur en plaatsing van glazen wand + schuifdeur - plaatsing van glazen overspanning (zijkant: ong 6m²) - openmaken (en ondersteunen) van een dragende binnenmuur - verwijderen van een niet dragende binnenmuur - het uitbreken van de huidige plafonds en vervanging nieuwe plafonds in gipsplaat - het uitbreken van de bestaande tegelvloer en vervanging door een nieuwe vloer

Verbouwing villa naar 3 appartementen

Afbraak en opbouw garage/slaapkamer - Afbraak alle dragende constructies - Plaatsen steunbalken en poutrels - Metsen grote binnenmuren - Afbraak welfsels traphal - Bouw betonnen trappen - Dakwerken (dakkapellen, nooduitgang studio e. d. ) - De twee dakterrassen en ook de betonondergrond met isolatie voor het terras van appartement 1. - Afvoer puin - Metsen grote schouw

Renovatie - wegnemen binnenmuur

Voor binnenhuis renovatiewerken zoek ik een vakman die twee dragende binnenmuren op gelijkvloers kan wegnemen en steunbalk in de plaats kan zetten (lengte balk +- 3 meter)

Onze renovatie houdt het volgende in. ...

Onze renovatie houdt het volgende in. Afbraakwerk: weghalen van 4 dragende muren en plaatsen van 4 poutrellen muren (+/- 4 meter). Ruwbouw: opmetselen van facade rond de woning (250m²), opmetselen van 2 binnenmuren (15m²), plaatsen van isolatie rond woning (250m²), gieten van beton met plaatsen van netten (26m³), plaatsen van vloerisolatie (105m²) leggen van volledig nieuw dak (pannen, panlatten, gordingen), met onderdak (isolatie, dampscherm, gipskartonplaten) = 190m².

Niet dragende binnenmuren,wc,lavabo ...

Niet dragende binnenmuren,wc,lavabo verwijderen.Nieuwe binnenmuur plaatsen,gepolierde beton gieten als vloerbedekking.Bourgondische sierschouw demonteren+deze muur opnieuw bezetten,keukenfaience weghalen+muur opnieuw bezetten.Carport 2wagens+opberhok tuingerei plaatsen.

Wij willen onze living van onze ...

Wij willen onze living van onze vrijstaande woning met 1 verdieping vergroten. 3.5 m bij 7m.Hiervoor moet een dragende buitenmuur worden afgebroken.Rechts(van binnen naar buiten)blijft geen muurtje staan(daar komt een vertikale poutrel,dus fundering is heel belangrijk),links blijft muurtje van 80cm over als basis voor de horizontale poutrel.Het bestaande gedeelte is op volle grond gebouwd en in gewone schildergevelsteen gemetst.We hebben vloerverwarming in 't nieuwe gedeelte voorzien en in 't bestaande de radiatoren(cv op aardgas)ook word de cv-ketel vervangen.Er komt een schuin (25')pannendak tegen de zijgevel,een dubbelschuifraam(4.80)met HR-glas.De nieuwe binnenmuren moeten ook worden ook bezet.Voor het schuifraam+glas +elec hebben we al vakmensen.Dit is een groffe schets van onze verbo