Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk:

Houten poutrellen plaatsen

Ik wil mijn beneden verdieping vernieuwen. Hiervoor zouden 2 muren grotendeels moeten 'verdwijnen' en zou de draagkracht moeten worden overgebracht op poutrels. 1 dragende muur ligt in het midden van het huis (lengte +- 4m,) en 1 waar nu mijn keuken is, (lengte +- 9m). Poutrels liefst in hout.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Ik wil mijn beneden verdieping vernieuwen. Hiervoor zouden 2 muren grotendeels moeten 'verdwijnen' en zou de draagkracht moeten worden overgebracht op poutrels. 1 dragende muur ligt in het midden van het huis (lengte +- 4m,) en 1 is een vroegere buitenmuur, waar nu mijn keuken is, (lengte +- 5m)

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Er dient een muur uitgebroken te worden tussen keuken en living in een gelijkvloers appartement. Voorlopig niet zeker of dit een dragende muur is of niet. Het plan vindt u in bijlage. Werken: uitbreken muur, eventueel steunbalk plaatsen en afwerking.

Opening verbreden in de muur en poutrel steken

Ik wil mijn opening in de niet-dragende muur verbreden en er een poutrel in steken. Alsook van deze rechthoek een boog laten maken. De opening is nu 1m25 en die moet vergroot worden naar 2m60.

Afbraakwerken woning

Het huis dat wij hebben gekocht heeft nog enkele elementen die wij graag zouden verwijderd zien om de woning naar de 21e eeuw te lanceren. Niet dragende muur uitbreken (+- 25m²) schouw uitbreken op gelijkvloers. Tevens dient de woonruimte te worden voorzien van 1 schuifraam, 1 groot raam (tot op vloer), in de keuken tevens het raam (+-2.5m²) vernieuwen alsook in de berging en gastentoilet (laatste 2 zijn 1m²).

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Ik wil een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer uitbreken en een poutrel laten plaatsen. De vloer en zijkanten moeten netjes worden afgewerkt.

Verwijderen draagmuur

Dragende muur van 4,5 meter lang te vrewijderen. Muur van 2,60 meter hoog.

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Draagmuur uitbreken en draagbalk steken in klein arbeidershuisje.