Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Elektriciteit en schrijnwerkerij" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektriciteit en schrijnwerkerij:

Elektriciteit en schrijnwerkerij

Het verwijderen/verplaatsen van semi-verplaatsbare wanden en deuren, het tijdelijk en definitief verwijderen van een gedeelte van een zwevende vloer, het tijdelijk en definitief verwijderen van een verlaagd plafond, het verleggen en bijplaatsen van elektrische bekabeling, het plaatsen van verlichting, het (terug)plaatsen van de semi-verplaatsbare wanden, het plaatsen van beveiligde deuren met een antipaniek functie. Kantoorgebouw.

Algemene renovatiewerken

Schrijnwerkerij: binnenschrijnwerkerij Betegeling: oprit , terras . Elektriciteit goedkeuring?. Dakwerken: stuk roofing en afvoer te herstellen.

Renovatie van een café. Gelijkvloers: ...

Renovatie van een café. Gelijkvloers: nieuwe vinyl op de grond. Wat schrijnwerkerij (kasten om sterke drank flessen op te bergen e.d.) WC's uibreken: nieuwe buizen en nieuw sanitair. Podium: alle verlichting vervangen. 1e verdiep: elektriciteit nazien 2e verdiep: schilderen, vloering (laminaat) en chauffage installeren. Algemeen: gaten in gyproc dichten en alle waterleidingen nazien.

Afwerken (elektriciteit, valse plafonds, ...

Afwerken (elektriciteit, valse plafonds, isolatie en schrijnwerkerij inkassen radiatoren) bovenverdieping (3 slaapkamers en grote overloop) Renoveren gelijkvloerse verdieping (nieuwe kueken, openbreken muur (aanbouw achterbouw) ombouwen garage tot salon, verwarming, loodgieterij, elektriciteit, valse plafonds, vloeren), schrijnwerkerij (muurkast, inkassen radiatoren), gevelwerken (voor- en achteraan), ...

Verbouwen van garage, berging en ...

Verbouwen van garage, berging en stookruimte tot 2 slaapkamers met uitbouw en dakterras. Vernieuwen riolering, elektriciteit, aanpassen cv en schrijnwerkerij

wij willen een 100 jaar oude ...

wij willen een 100 jaar oude cipierswoning in geklasseerd landschap renoveren en verbouwen. Alles aan de buitenzijde moet behouden blijven zoals het nu is, maar het moet gerenoveerd worden. Binnenin willen we het huis naar onze smaak verbouwen. Een oude garage moet in het geheel geïntegreerd worden, er moet een badkamer voorzien worden, de elektriciteit, loodgieterij en schrijnwerkerij moeten grotendeels vervangen worden. We willen met een minimum aan ingrepen (structureel geen toverkunsten) een maximum aan ruimte krijgen, waarbij de keuken de meest prominente plaats zal innemen. Licht en lucht zijn twee sleutelwoorden, waarbij we functionaliteit niet uit het oog verliezen.