Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Functionele kelder aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Functionele kelder aanleggen:

Functionele kelder aanleggen

Wil een kelder onder het gras in de tuin aanleggen, het betreft een oppervlakte van ongeveer 9 m x 8 m. Bedoeling is om van de kelder een volwaardige sportruimte te maken.

Functionele kelder aanleggen

Wil een kelder onder het gras in de tuin aanleggen, het betreft een oppervlakte van ongeveer 11 m x 9 m. Bedoeling is om van de kelder een volwaardige sportruimte te maken.

VERBOUWING/RENOVATIE Woning te ...

VERBOUWING/RENOVATIE Woning te verbouwen en uit te breiden. Maximaal behoud bestaande structuur. Uitbreiding voor verwezenlijken van grote leefruimte tuingericht, extra kamers. Geen kelder. Verregaande isolatie van muur, vloer en dak, grondige renovatie intern, nieuw energiesysteem, binnenhalen van licht. Moderne, sobere architectuur gewenst. Gebruik van duurzame materialen. Functionele inrichting en optimaal gebruik van de ruimte.

kelder: moet aangepast worden als ...

kelder: moet aangepast worden als waskamer en functionele ruimte keuken: moet volledig vernieuwd worden terras: aanleg verwarming...: volledig te vernieuwen vloeren: volledig te vernieuwen beglazing: bestaand vernieuwen+ nieuwe ramen open haard: te installeren zolder: isoleren en inrichten multi-functionele ruimte (bureaus) badkamer: volledig nieuw - 1 grote voor pouders + 1 kleinere voor kinderen metselwerk: nieuwbouwgedeelte aan bestaand gebouw isolatie: kelder, zolder, speelkamer ramen/deuren: alles te vernieuwen trappen: volledig te herstellen