Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Fundering leggen voor vrijstaande garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Fundering leggen voor vrijstaande garage:

Fundering leggen voor vrijstaande garage

Vakman voor een fundering voor een vrijstaande garage van 4,5m x 8,5m. De plaats waar de fundering moet komen is perfect bereikbaar via de straat. Wel helt de tuin serieus af na het stuk waar de garage moet komen.

Aanbouw huis

Aanbouw van 4 m (diep) x 4 m(breed) x 3 m (hoog) . De bestaande buitengevel (5.15 m) achteraan dient opengebroken te worden over een lengte van 3 m met steunbalk voor de toegang naar de aanbouw te voorzien. Er moet een fundering komen die de aanbouw + zonnepanelen kan dragen. Aan de achterzijde van de aanbouw een dubbele deur over de hele breedte (4m) en aan de open zijde van de aanbouw een raam over de hele diepte (3m) en hoogte(3m). aan deze zijde dient nog een deur geplaats te worden op 1 meter afstand van de bestaande gevel, dit wil zeggen dat deze deur loodrecht op de glazen wand in de diepte staat. Deze deur overbrugt zo de resterende 1.15 m van de gevelbreedte. plat dak te voorzien met isolatie en EPDM, klaar voor het leggen van zonnepanelen.

Afbreken veranda en funderingswerken

Afbreken huidige veranda, uitbreken vloer en chap leggen. Nieuwe vloer leggen niet nodig. Voorbereidende werken nieuwe veranda (arduin, fundering). Veranda is niet groot, 2 glazen wanden. Plannen beschikbaar.

Aanbouw met badkamer aanleggen

In plaats van de huidige koterijen (die we zelf afbreken) willen we een koterij bouwen van 52 m². Riolering moet aangepast worden, bouwen fundering, leggen van sanitair voor een badkamer, geïsoleerd dak en buitenmuur, uitsparing voor binnendeuren, eventueel met afwerking.

Fundering leggen voor tuinhuis

Fundering / betonnen vloer voor tuinhuis ca. 5 op 2

Fundering voor tuinhuis leggen

Graag een fundering leggen voor een tuinhuis. Hiervoor te voorzien van een 18 à 21 m² We hebben een terras met grijze tegels 60 x 60 cm - dikte 6 cm en zouden soortgelijke tegels willen achter in de tuin. Het zijn waterdoorlatende tegels (zonder voegen, noch betonlaag). Er zou ook een elektriciteitsleiding moeten voorzien worden naar het tuinhuis.

Fundering voor een veranda leggen

Fundering voor veranda 6 x 4 m op zandgrond.

Fundering nieuwbouw HOB

Wij zijn op zoek naar iemand voor het leggen van de fundering van onze nieuwbouw. Wij willen graag samenwerken met een iemand die ervoor openstaat dat wij zelf ook de handen uit de mouwen steken waar mogelijk (om de kosten ook een beetje te drukken). Het gaat om een houtskeletbouw op een betonnen bouwplaat.