Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garage van 80m² bouwen met sanwichpanelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage van 80m² bouwen met sanwichpanelen:

Garage van 80m² bouwen met sanwichpanelen

Garage met sandwichpanelenbouwen Gebouw moet 3m hoog zijn tot aan het plafond . Met plaats voor 2 ramen en poort ( dat zal ik zelf bestellen en plaatsen). Port moet 4m breed zijn en +\- 2.70 hoog.

bouwen van een half open woning, ...

bouwen van een half open woning, gelijkvloersopp. 96m², 1ste verd, 80m², zolder 36m², garage in de woning, houtskeletbouw.

We hebben een grond gekocht op 1000 M² ...

We hebben een grond gekocht op 1000 M² in recreatiegebied. We zouden graag de 80m² die we mogen bouwen volledig benutten. Graag in pastoriestijl zonder garage, eventueel met carport ( hiervoor is nog eens apart 20m² voor voorzien). De nokhoogte is 7,5m, bakstenen mogen tot 3,5m komen en het dak mag 5 to 60 C° hellend zijn.