Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garage bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage bouwen:

Garage bouwen

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het aanbouwen van een garage aan onze woning. De afmetingen bedragen ongeveer 3m20 op 8m30

Verdieping bouwen bovenop een bestaande garage

Ik ben op zoek naar een aannemer die boven onze huidige garage een verdiep kan bijplaatsen die dienst moet doen als slaapkamer. Dit gedeelte zou geplaatst moeten worden tussen de bovenverdieping van de bestaande woning en de verdieping op de aanpalende garage. Ook zou ze voorzien moeten worden van een raam en eventueel dakvenster. Afmeting is ongeveer 7 x 6 meter.

Garage van 80m² bouwen met sanwichpanelen

Garage met sandwichpanelenbouwen Gebouw moet 3m hoog zijn tot aan het plafond . Met plaats voor 2 ramen en poort ( dat zal ik zelf bestellen en plaatsen). Port moet 4m breed zijn en +\- 2.70 hoog.

Garage bouwen

Een garage laten bouwen in mijn achtertuin tss mijn twee buren die al een garage hebben. De garage moet 6m breed en 6m diepte hebben en een hoogte ts 2m50 en 3m50. Aan de voorkant twee kantelpoorten en aan de achterzijde een deur van 2m breed. liefst doorschijnend voor het lichtinval. Er moet elektriciteit zijn en een kraan om het regenwater op aan te sluiten. Kabel voor elektriciteit ligt er al en buis voor regenwater is ook al voor zien. Er is wel nog geen fundering voorzien.

Alleenstaande garage bouwen

Wij willen een garage laten zetten in traditionele houtskeletbouw. Hiervoor een epdm dakbezetting met standaard isolatiedikte.

Werken aan ondergrondse garage

Ik wil mijn garage verhogen, de werken die moeten gebeuren is het ondergrondse garage uitgraven en tot een bepaalde hoogte brengen. Nog verder uitgraven van verdieping en versteviging van de muren om garage verder uit te bouwen.

Nieuwe garage in houtskelet bouwen

Wij zouden een houtskeletbouw garage willen zetten. De voorbereidingswerken zoals ondergrond. Wat we zouden willen zetten is een garage in de "rij" van ongeveer 5m breed, 8m diep een 3m hoog. Met langs de straat kant een poort van 3m breed op 2m50 hoog. Langs de achterzijde een deur van 1m breed en een lange smal raam zo hoog mogelijk in de gevel om de licht inval te voorzien. Het moet voorzien worden van een plat dak.

Afbreken van tuinhuis en fundering en plaatsen garage

Afbreken van mijn huidige houten tuinhuis (asbest dak met betonnen fundering) en voor het plaatsen van een garage op deze locatie met een fundering die een halve meter lager ligt (gelijk met het wegdek). En een garage bouwen. Type garage te bespreken met de vakman.