Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garage bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage bouwen:

Garage bouwen

Garage van 10m x 5.9m bouwen. Graag dubbele garagepoort vooraan en 1 enkele poort achteraan.

Verbouwingen uitvoeren

Tekeningen maken voor: Nieuwe vloer aanleggen. Steunkleuren vervangen door steunbalken. Nieuwe badkamer met leidingen en plakwerk plaatsen. Nieuwe keuken met plakwerk plaatsen. Nieuwe slaapkamer boven garage bouwen. Ook de werken moeten gebeuren, dus graag daar ook vakmannen voor.

Garage bouwen

Wij willen graag een garage laten bouwen aan ons huis. Gevelstenen (3 zijden) worden reeds geleverd en de gewapende vloerplaat (incl. funderingsbeton, wapening, visqueenfolie, nivelleren en mechanisch verdichten van de grond) is ook voorzien. We hebben dus iemand nodig die de rest van de werken kan uitvoeren. Garage is 3m op 6m.

Bouwen losstaande garage

Bouw van een garage. Gegevens: betonnen vloer, dikte ca. 15 cm, buitenafmeting: 750 X 1000 CM Binnenzijde,: betonblokken 14 cm dikte isolatie; 4 cm pir buitenzijde: baksteen mod. 50 Garagepoort ca. 270 x 270 cm 3 ramen (een in elke zijgevel en een in voorgevel) ca. 120 x 150 cm Deur: 100 x 200 cm dak: zadeldak , helling ca. 35°. Spanten INTERBO pannen:sneldek betonnen

Garage bouwen

Ik wil een garage laten bouwen van 3.5m op 6m. Op de plaats waar mijn oude garage stond. (oude garage is al afgebroken) Er is nog geen fundering.

Garage ombouwen tot praktijkruimte

Vakman nodig om een 2 garageboxen om te bouwen tot een praktijkruimte. Vloer, gyprocwanden, isolatie, aparte wc en wachtruimte, elektriciteit en verwarming.

Garage met bovenbouw bouwen

Garage bouwen. Garage onderbouw 3m80 op 22 m. Vrijstaande garage. Plan beschikbaar. Plateau gieten, zijmuren en gewelven plaatsen

Bouwen van een nieuwe bungalow met een plat dak

De maximale oppervlakte is 13,5 x 8,4m haaks aan te sluiten op een garage, die er al staat met de vloeren op een gelijk niveau. Het volledige dak moet voorzien zijn van zonnepanelen. De gevels moeten voorzien zijn van steen.