Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garage bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage bouwen:

Garage ombouwen tot praktijkruimte

Vakman nodig om een 2 garageboxen om te bouwen tot een praktijkruimte. Vloer, gyprocwanden, isolatie, aparte wc en wachtruimte, elektriciteit en verwarming.

Garage met bovenbouw bouwen

Garage bouwen. Garage onderbouw 3m80 op 22 m. Vrijstaande garage. Plan beschikbaar. Plateau gieten, zijmuren en gewelven plaatsen

Bouwen van een nieuwe bungalow met een plat dak

De maximale oppervlakte is 13,5 x 8,4m haaks aan te sluiten op een garage, die er al staat met de vloeren op een gelijk niveau. Het volledige dak moet voorzien zijn van zonnepanelen. De gevels moeten voorzien zijn van steen.

Garage bouwen

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het aanbouwen van een garage aan onze woning. De afmetingen bedragen ongeveer 3m20 op 8m30

Verdieping bouwen bovenop een bestaande garage

Ik ben op zoek naar een aannemer die boven onze huidige garage een verdiep kan bijplaatsen die dienst moet doen als slaapkamer. Dit gedeelte zou geplaatst moeten worden tussen de bovenverdieping van de bestaande woning en de verdieping op de aanpalende garage. Ook zou ze voorzien moeten worden van een raam en eventueel dakvenster. Afmeting is ongeveer 7 x 6 meter.

Garage van 80m² bouwen met sanwichpanelen

Garage met sandwichpanelenbouwen Gebouw moet 3m hoog zijn tot aan het plafond . Met plaats voor 2 ramen en poort ( dat zal ik zelf bestellen en plaatsen). Port moet 4m breed zijn en +\- 2.70 hoog.

Garage bouwen

Een garage laten bouwen in mijn achtertuin tss mijn twee buren die al een garage hebben. De garage moet 6m breed en 6m diepte hebben en een hoogte ts 2m50 en 3m50. Aan de voorkant twee kantelpoorten en aan de achterzijde een deur van 2m breed. liefst doorschijnend voor het lichtinval. Er moet elektriciteit zijn en een kraan om het regenwater op aan te sluiten. Kabel voor elektriciteit ligt er al en buis voor regenwater is ook al voor zien. Er is wel nog geen fundering voorzien.

Alleenstaande garage bouwen

Wij willen een garage laten zetten in traditionele houtskeletbouw. Hiervoor een epdm dakbezetting met standaard isolatiedikte.