Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Garage bouwen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Garage bouwen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Garage bouwen:

Garage bouwen

Dubbele garage met 1 plat dak en 1 met puntdak achteraan in de tuin. Met een enkele poort. Ongeveer 80 vierkante meters.

Garage met sectionele poort bouwen

Ik wil een garage van 3 x 6 bouwen met een zadeldak + afdak (ca 3x6) waaronder eventueel een 2e auto kan staan, of kan dienen als terras. Verder met sectionele poort.

Poutrel te plaatsen

Ik wil een terras bouwen op het dak van mijn garage. Ik denk dat ik mijn dak hiervoor moet verstevigen.

Garage aan te bouwen

Ik wil een garage aan het huis laten bouwen Afmeting 12m x 4m. Geïsoleerd met plat dak met lichtkoepels. Betonplaat ong. 46m² Metselwerken en snelbouwbaksteen met spouwen.

Stenen of duurzame houten garage bouwen

Wij overwegen om een garage van steen naast onze woning te laten bouwen van 4x7 met puntdak en pannen. (geen vergunning nodig heb ik mij laten informeren) De fundering moet nog gerealiseerd worden.

Garage bouwen

Ik zou een gargage willen bouwen van 8 m lang en 3. 80 breed het materiaal weet ik nog niet alles is mogelijk Vergunning zijn in orde. Graag advies van de aannemer , zien welk soort garage, metaal, hout of steen.

Garage bouwen met plat dak en sectionele poort

Ik wil een vrijstaande volledig geïsoleerde (12 cm PUR in spouw en 16 cm PUR plat dak) garage bouwen van 4 x 10 x 3 m met plat dak. Sectionele poort van 300 x 210(300 x 220 voorziene opening) en beglaasde deur van 100 x 220(voorziene opening) in het midden op zijgevel. Alles staat op bouwplan, en is goedgekeurd.

Garages bouwen achterzijde appartement

Ik wil 2 aaneensluitende garages laten bouwen op de parking achter mijn appartement. De ene garage moet tegen een bestaande garage gebouwd worden.