Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Garage bouwen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Garage bouwen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Garage bouwen:

Stenen garage bouwen met elektrische deur

Wil een stenen garage bouwen in de tuin van 4 x 10 cm met een elektrische deur. Oppervlakte is ongeveer 40 m² met plat dak.

Garage bouwen

Ik wil een garage van 3m35 op 8m plaatsen. Moet in steen zijn met een plat dak en met elektrische poort. Aan de zijgevel een brede deur (poortje) zodat je makkelijk langs daar ook buiten kan met fiets , Vespa geïsoleerd. Voorzien van elektriciteit. De garage moet komen op de plaats waar nu planten staan ( foto bijgevoegd)

Bouwen geïsoleerde garage

We willen een garage laten bouwen van 8m lang x 5m breed op 3 m hoog, met plat dak. Met een sectionale poort vooraan . (breedte 5m x 3m hoog) We wensen ook een schuifdeur op de zijkant (langste kant 8 m) Platdak in epdm geisoleerd.

Renovatie van een garage

Garage voorzien van een glaspartij om te vormen en te verdelen in 2 ruimtes. Bouwen van muren,plafonds, isolatie. Een ruimte dient om stockage van gitaren.

Garage te metsen

Ik wil een garage achter het huis laten bouwen van 30m². Het moet dienen om aan personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen te kunnen werken. Gemetst. vrijstand

Garage bouwen met plat dak in beton

Bouwen van twee aan elkaar garages van 6 op 3 en dit maal 2 met plat dak van betonnen welfsels. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.

Garage bouwen

Ik wil een garage laten bouwen van 5 m op 8 m en 3 meter hoog een elektrische poort en aan de zijgevel twee ramen en ook een deur. Oppervlakte 5 op 8 meter. Met een plat dak.

Garage aan huis bijbouwen

Wil garage bij bouwen aan huis.Garage 40 m². Metselwerken ruwbouwerken. 2 garagepoorten en opening voor schuifdeur.