Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Garage aan huis bouwen in betonsteen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Garage aan huis bouwen in betonsteen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Garage aan huis bouwen in betonsteen:

Garage aan te bouwen

Ik wil een garage aan het huis laten bouwen Afmeting 12m x 4m. Geïsoleerd met plat dak met lichtkoepels. Betonplaat ong. 46m² Metselwerken en snelbouwbaksteen met spouwen.

Garage ombouwen tot speelkamer

Wij willen onze bestaande garage die grenst aan het huis ombouwen naar een speelkamer. Garagepoort vervangen door raam. Verwarming. Electriciteit aanpassen.

Woning verbouwen

Ik wil mijn huis verbouwen. Garage verbouwen in living/ keuken. Bel-etage verbouwen in een rij woning.

Garage aanbouwen met automatische poort

Wij zouden graag een garage aanbouwen van 6. 5 breed op 6 garagepoort,1 deur en raam langs achter,1 raam langs de zijkant,en 1 deur tussen het huis en de garage. Deze komt aan de zijkant. Advies en prijs , hout of baksteen, 40 m².

Architect nodig voor ruwbouw plaatsen

Wij hebben een witte strakke moderne woning voor ogen. Voorzien van enkele grote raampartijen, vooral aan de achterzijde. Wij zouden minstens 160 vierkante meter willen voorzien als bewoonbare oppervlakte (exclusief garage eventueel). Grote open leefruimte beneden & boven master bedroom met dressing. Het huis moet uitgerust zijn met de middelen (ongeveer) naar BEN-normen.

Garage opknappen en vloer gieten

In de garage van ons huis moet het volgende gebeuren; vloer uitbreken, de riolering eronder vervangen, een verluchting voor de kelder installeren, een nieuwe betonnen vloer gieten en polieren.

Garage bijbouwen met plat dak

Garage van 6 op 5 bij aanbouwen, dak van tussen bouw weg halen (6 op 3) en plat dak over dit gebouw en garage leggen. Garage tegen het huis aan. In steen. Heeft er al verschillende aannemers over de vloer gehad, prijsoffertes ontvangen.

Garage verbouwen met automatische poort en plat dak

Richtprijs over een huis in wording: Ik wil de bestaande garage verbouwen, vergroten en verhogen. Ik wil graag ook een automatische poort laten installeren. Afmetingen 3 m op 6 m. De achterkant van de garage zou ook mogen voorzien worden van een achterdeur. De werken pas na de zomer willen starten. Idee hoeveel de kostenraming zou zijn.