Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Garage aan huis bouwen in betonsteen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Garage aan huis bouwen in betonsteen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Garage aan huis bouwen in betonsteen:

Garage aan huis bijbouwen

Wil garage bij bouwen aan huis.Garage 40 m². Metselwerken ruwbouwerken. 2 garagepoorten en opening voor schuifdeur.

Garage aan huis bouwen in betonsteen

Ik wil garage aan gebouwd aan huis 85 m2 met hoogte van 3M50 plat dak rol poort +-3m hoog 6 m lang garage in betonsteen en gevel steen.

Aanpassen bestaande woning

In huis van bouwjaar 75 dienen volgende werken uitgevoerd te worden : - afbreken accumulatievuren over ganse huis - aanpassen elektriciteit volgens attest - extra stopcontacten voorzien in living, garage,... - gyproc plafondje steken in toiletruimte - isoleren plafond in de kelder - afbreken / uitbreken huidige houtcassette

Renovatie huis

Wij hadden een renovatieproject voorzien voor volgend jaar. (we gaan zelf nog een architect contacteren) De bedoeling was voor ons bestaande dak te vernieuwen en het klein dakje van mijn berging/garage op te trekken. Dit alles geïsoleerd en voorzien van dakvensters/eventueel uitsprongen. Een kamer boven wilden we inrichten als badkamer met toilet. Om dit te kunnen aansluiten op het bestaande afvoersysteem (septische put zit nog binnen) wilde ik dit openbreken en een septiek steken in de oprit. Nu heeft het noodlot toegeslagen en is de verbinding van mijn septiek naar de straat stuk. Hierdoor zijn we genoodzaakt ons renovatieproject vroeger op te starten. Graag had ik hier de expertise van vakmensen gekregen + offerte wat de mogelijkheden zijn.

Aanbouw kamer en badkamer boven garage

1 verdieping boven bestaande garage bouwen tegen bestaand huis. Boven garage kamer en badkamer bouwen. Afmetingen - 5,50 x 7,55 x 1,65 x 8,60 meter. 26,9 vierkante meter oppervlakte in totaal. Er moet een badkamer voor douche en wc gebouwd worden en een kamer met 1 raam. Het is gesloten bebouwing. Er komt een deur tussen het bestaande gebouw en de aanbouw. Boven de aanbouw komt een plat dak. Vergunning is in aanvraag bij de gemeente.

Afwerking nieuwbouw

Graag prijsofferte voor volgende: - afwerking oversteek huis + garage in pvc bruin, gezien stormplank ook pvc bruin is ( 23m 15cm, 30m 45cm, 12m 15cm en 17m 20cm) - crepi 1. 5 cm wit 180 m² huis en garage, waarvan 16m² geïsoleerd indien mogelijk (achtergevel huis). BTW 6%. Contact vanaf 13/8/2016

Aanbouw van garage met plat dak

Momenteel plaatsen ze mijn nieuwbouwwoning in Ranst. Graag zou ik begin volgend jaar een garage met plat dak tegen de gevel willen laten aanbouwen in dezelfde gevelsteen als het huis(argentis van Vandersande met boordsteen Platina van Vandersande). De fundering van de garage is al voorzien! Afmeting garage lxbxh 7 x 3 x ±3m. Garage heeft geen verbinding naar het huis toe, hoeft dus niet geisoleerd te worden. De garage komt tot 2,5 m achter de achtergevel (zie plan in bijlage. De zijkant van de garage moet een wachtmuur worden.

Verbouwing huis

- aanbouw carport voor 2 auto's - afbreken bestaande garage - plaatsen van veranda - uitbreiding 1ste verdiep om extra kamer en eventueel badkamer te voorzien