Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Garage aan huis bouwen in betonsteen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Garage aan huis bouwen in betonsteen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Garage aan huis bouwen in betonsteen:

Bijbouwen carport/garage

Naast ons huis zouden wij graag een garage of carport bijbouwen. We zouden dit willen met een zwarte, stenen muur en houten dak. Achteraan is er voldoende ruimte om een extra berging te voorzien.

Verbouwen garage

Garage aan het huis ombouwen naar woonruimte -garagepoort weg -Terug opbouwen en ander raam -voorste zijde schuifdeur en glas -afwerken met crepie. 25m².

Garage aan te bouwen

Ik wil een garage aan het huis laten bouwen Afmeting 12m x 4m. Geïsoleerd met plat dak met lichtkoepels. Betonplaat ong. 46m² Metselwerken en snelbouwbaksteen met spouwen.

Garage ombouwen tot speelkamer

Wij willen onze bestaande garage die grenst aan het huis ombouwen naar een speelkamer. Garagepoort vervangen door raam. Verwarming. Electriciteit aanpassen.

Woning verbouwen

Ik wil mijn huis verbouwen. Garage verbouwen in living/ keuken. Bel-etage verbouwen in een rij woning.

Garage aanbouwen met automatische poort

Wij zouden graag een garage aanbouwen van 6. 5 breed op 6 garagepoort,1 deur en raam langs achter,1 raam langs de zijkant,en 1 deur tussen het huis en de garage. Deze komt aan de zijkant. Advies en prijs , hout of baksteen, 40 m².

Architect nodig voor ruwbouw plaatsen

Wij hebben een witte strakke moderne woning voor ogen. Voorzien van enkele grote raampartijen, vooral aan de achterzijde. Wij zouden minstens 160 vierkante meter willen voorzien als bewoonbare oppervlakte (exclusief garage eventueel). Grote open leefruimte beneden & boven master bedroom met dressing. Het huis moet uitgerust zijn met de middelen (ongeveer) naar BEN-normen.

Garage opknappen en vloer gieten

In de garage van ons huis moet het volgende gebeuren; vloer uitbreken, de riolering eronder vervangen, een verluchting voor de kelder installeren, een nieuwe betonnen vloer gieten en polieren.