Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garage ombouwen tot praktijk" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage ombouwen tot praktijk:

Garage ombouwen tot praktijk

Garage ombouwen met vooraan raam en deur en binnen kleine wachtruimte, bureau en toilet.

Garage ombouwen tot praktijkruimte

Vakman nodig om een 2 garageboxen om te bouwen tot een praktijkruimte. Vloer, gyprocwanden, isolatie, aparte wc en wachtruimte, elektriciteit en verwarming.

Garage ombouwen tot leefruimte

Garage ombouwen tot leefruimte. 6m op 4m. Raam: dubbel glas mag blijven. Vloeren en isolatie wijzigen. Elektriciteit aan te passen.

Ombouwen garage tot bureau en speelruimte

Wij willen graag onze garage ombouwen naar een volwaardige bureau en speelruimte. De look aan de voorgevel moet echter lijken op een garagepoort. Garage : 3 op 6 m. vloer , elektricteit, plafond, isoaltie.

Garage ombouwen tot speelkamer

ik zou mijn garage willen laten ombouwen tot speelkamer, deze is ongeveer 60 m² de garagepoort moet echter wel blijven. We zouden voor de garagepoort een valse muur willen plaatsen+isolatie. De muren van de garage dienen bepleisterd te worden. En ook het plafond bestaat nu gewoon uit beton. Dit eventueel opfrissen of een vals plafond creëren. Er zou ook nog een valse muur moeten komen zodat we toch nog een kleine bergingsruimte hebben. Rond de electriciteits meters zou een omkasting moeten komen. Ook aansluiting verwarming

Garage ombouwen naar overdekt terras

Ik wil men losstaande garage ombouwen naar overdekt terras. Dus kantelpoort eruit, dichtmetsen. Zijkant eruit, balk steken, afwerken met hout, dan plafond (welfsels) afslagen met houten planken(mag robuust zijn) + vloeren (op bestaande vloer). Daarna bestaand terras(20m²) aan huis verplaatsen (5m verder verleggen) naar het overdekt terras + patje ernaartoe aanleggen. Bestaande klinkers hergebruiken (uitbreek werken doe ik zelf wel, bestaande stabilisé uitbreken en nieuwe kappen doe ik niet)

Ombouwen van garage tot praktijkruimte

Een deel van de garage ombouwen als wachtruimte met een gyproc wand, waar ook elektriciteit doorgetrokken moet worden om voor verlichting te zorgen. Daarnaast zou de effectieve praktijkruimte ook omgevormd moeten worden, deze ligt mede in de garage en is al afgebakend met een deur. In de praktijkruimte zouden volgende werken moeten gebeuren: een nieuwe vloer opp 12m². Een nieuw raam ter vervanging steken in pvc en dubbel glas . Bakstenen muren glad maken en schilderen incl.plafond. Elektriciteit en wifi doortrekken, druk knop aansluiten aan de deurbel.

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.