Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garage ombouwen tot speelkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage ombouwen tot speelkamer:

Garage ombouwen tot speelkamer

ik zou mijn garage willen laten ombouwen tot speelkamer, deze is ongeveer 60 m² de garagepoort moet echter wel blijven. We zouden voor de garagepoort een valse muur willen plaatsen+isolatie. De muren van de garage dienen bepleisterd te worden. En ook het plafond bestaat nu gewoon uit beton. Dit eventueel opfrissen of een vals plafond creëren. Er zou ook nog een valse muur moeten komen zodat we toch nog een kleine bergingsruimte hebben. Rond de electriciteits meters zou een omkasting moeten komen. Ook aansluiting verwarming

Garage ombouwen naar overdekt terras

Ik wil men losstaande garage ombouwen naar overdekt terras. Dus kantelpoort eruit, dichtmetsen. Zijkant eruit, balk steken, afwerken met hout, dan plafond (welfsels) afslagen met houten planken(mag robuust zijn) + vloeren (op bestaande vloer). Daarna bestaand terras(20m²) aan huis verplaatsen (5m verder verleggen) naar het overdekt terras + patje ernaartoe aanleggen. Bestaande klinkers hergebruiken (uitbreek werken doe ik zelf wel, bestaande stabilisé uitbreken en nieuwe kappen doe ik niet)

Ombouwen van garage tot praktijkruimte

Een deel van de garage ombouwen als wachtruimte met een gyproc wand, waar ook elektriciteit doorgetrokken moet worden om voor verlichting te zorgen. Daarnaast zou de effectieve praktijkruimte ook omgevormd moeten worden, deze ligt mede in de garage en is al afgebakend met een deur. In de praktijkruimte zouden volgende werken moeten gebeuren: een nieuwe vloer opp 12m². Een nieuw raam ter vervanging steken in pvc en dubbel glas . Bakstenen muren glad maken en schilderen incl.plafond. Elektriciteit en wifi doortrekken, druk knop aansluiten aan de deurbel.

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.

Garage ombouwen tot speelkamer

Ik wil onze garage laten verbouwen naar een speelkamer. De ruimte is ongeveer 21 m². De muren moeten met gyproc worden bedekt. De vloer moet met een kindvriendelijk maar duurzame dekking worden voorzien. Een kleine verwarming, belichting. Opbergkast als afscheiding tussen speelruimte en waskot. Klein elektrisch werk. Onze garagepoort moet voorzien worden van een raam voor natuurlijk lichtinval.

Ombouwen van garage tot repititieruimte

Bestaande garage ongeveer 32 m² volledig ombouwen naar ruimte zonder ramen en poort. De geluidsisolatie kunnen we zelf doen, enkel buitenmuren vernieuwen. Ook het plat dak moet men waarschijnlijk vernieuwen. Verdelen in 2 ruimten, een om te repeteren en andere als berging. Volledig nieuwe elektriciteit, verwarming en verluchting voorzien.

Garage ombouwen tot atelier

Ik zou graag de garage van een woning gelegen laten ombouwen tot een atelier waar ik mijn bijberoep in kan uitoefenen (verjaardagsfeestjes, workshops en creastages voor kinderen, naaiatelier,..). De oppervlakte van de garage 40m² Momenteel is het een typische garage , er moet een nieuwe vloer in komen de muren ook , en de volledige inrichting De voorkeur gaat naar het volgende : Duurzaam en stevig materiaal De ruimte zal worden gebruikt voor kinderen De veiligheid is dus ook een vereiste

Garage ombouwen tot speelkamer

Ik zou graag mijn garage willen ombouwen tot een speelkamer. De oppervlakte is ongeveer 15 m². We zouden echter de garagepoort willen laten staan in het geval we later het huis toch zouden willen verkopen. We zouden voor de garagepoort een valse muur willen plaatsen. De muren van de garage dienen bepleisterd te worden. En ook het plafond bestaat nu gewoon uit beton. Dit eventueel opfrissen of een vals plafond creëren. Er zou ook nog een valse muur moeten komen halverwege de garage ongeveer zodat we toch nog een kleine bergingsruimte hebben. Rond de electriciteits meters zou een omkasting moeten komen.