Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garage renoveren waterafvoer naar riolering" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage renoveren waterafvoer naar riolering:

Garage renoveren + waterafvoer naar riolering

Electriciteit heraanleggen: - Zekeringkast en aarding nakijken. - Stopcontacten herplaatsen. - 2 Schakelpunten voor alle lichten voorzien. Waterleiding heraanleggen: - Bijkomende gootsteen en buitenkraan plaatsen. Ramen en garagepoort vervangen: - Graag een electrisch bediende rolpoort met venster. Muurafwerking plaaster wijzigen naar witte cement. Advies over keuzemogelijkheden vloer geven. Nieuwe vloer aanleggen. Betonnen waterafvoer vervangen door PVC. Opbouw en deksels sterfputjes herstellen.

Verschillende klussen uitvoeren

Ik wil mijn woning renoveren, onderste klussen moeten uitgevoerd worden, 1- buiten muur isoleren en metsen. 2- dak van mijn garage volledig renoveren.

Garage renoveren

Asbestplaten dak afbreken. Plat dak leggen van 36 m² incl afvoer. Raam achteraan vervangen. Opening achteraan vergroten en poort plaatsen. Garagedeur opening vergroten en nieuwe deur plaatsen. Buitenisolatie plaatsen. Crepi plaatsen op een opp. van 75 m² In garage electriciteit leggen en keramische tegels leggen op een opp van 36 m².

Bijgebouw renoveren

Het bestaande gebouw dateert van de jaren 50, heeft een asbest dak en enkele onpraktisch onderverdelingen. We wensen een plat dak, 1 grote werkruimte, ruimte voor een zithoek op de hoek van het gebouw, 1 deur, 1 poort, 1 raam en 2 lichtkoepels. Het nieuwe gebouw moet aansluiten op de bestaande oprit en de garage van de buurman.

Vloer leggen, binnendeuren vervangen en garage renoveren

Ik wil een vloer laten leggen op de benedenverdieping, ook de binnendeuren zouden vervangen moeten worden, 3 stuks. De oppervlakte is ongeveer 60 m². Ook de garage te renoveren, een stuk opmetsen en een afdak voor fietsen aanbouwen

Garage renoveren

Wij hebben schade aan het plafond van onze garage. Dit moet onderzocht worden en er moet een bestek van reparatie opgemaakt worden. Muren en vloeren vernieuwen. Garage : 4 m op 6m. plafond : betonnen plafond er komen barsten in (betonrot ?) Garageblok in appartementsgebouw. Vloer : laag over( bordeaux vloer) Muren : schilderen

Garage renoveren

Wij willen onze garage renoveren en meer integreren in het huis zelf. Binnen de garage willen we een kastenkamer voor kledij voorzien. De muren van de garage zijn nog in baksteen dus er zal gyproc aan de pas komen. De vloer zal ook moeten aangepakt worden, moet verhoogd worden en dan betegelen de oppervlakte is 15m².

Garage renoveren

Garagevloer vernieuwen. Vloer in polybeton. Elektriciteit ( zekering + aarding ) vernieuwen. Garagepoort automatiseren.Sectionale poort. Huis van de jaren 60. Oppervlakte : 4 m L op 2 m Br