Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garage en tuinhuis aanbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage en tuinhuis aanbouwen:

Garage en tuinhuis aanbouwen

We zijn op zoek naar een vakman voor aanbouw garage, die ook deels als tuinhuis zal dienen. Voorlopige afmeting 8m op 3. 5 m.

Fundering garage voorzien

Het gaat over het plaatsen van een fundering achter in onze tuin om later een garage of tuinhuis op te plaatsen. Totale oppervlakte zou rond de 35m² zijn en de totale oppervlakte mag gepolierd worden. Alsook mag de fundering voorzien worden van vorstrand (indien jullie dit nodig achten). De plaats waar de fundering zou moeten komen is perfect bereikbaar via de baan. Achter de fundering gaat de grond stijl naar beneden richting een gracht.

Aanbouw in houtskeletbouw plaatsen en afwerken

We zouden graag onze woning willen uitbreiden met een aanbouw. Deze aanbouw moet dienen als garage, tuinhuis en extra woonruimte. Het gaat om een aanbouw van 3 x 11 meter. Voor onze aanbouw te kunnen uitvoeren moet er opnieuw een fundering gestoken worden, zelfde wijze als onze woning van 5 jaar oud. De aanbouw moet komen in houtskelet met langs de buitenkant afwerking in wildverband. Hiernaast ook het dak is deels plat en deels schuin, waar we enerzijds roofing en anderzijds dakpannen op willen plaatsen. Op zoek naar een specialist die dit hele project onder handen kan nemen van grondwerken tot eindafwerking. Ook al het materiaal is te voorzien door de vakman.

Afbreken van tuinhuis en fundering en plaatsen garage

Afbreken van mijn huidige houten tuinhuis (asbest dak met betonnen fundering) en voor het plaatsen van een garage op deze locatie met een fundering die een halve meter lager ligt (gelijk met het wegdek). En een garage bouwen. Type garage te bespreken met de vakman.

Garage + tuinhuis bouwen

Ik wil een garage laten bouwen achterin mijn tuin van ca 8x4 m. Er is reeds gedeeltelijk een betonnen fundering waar nu een oud tuinhuis op staat. Met of zonder oprit vanaf straat voorkant huis (ca 20 m).

Garage ombouwen

Ik wil mijn garage ombouwen tot woonst. Deze sluit aan met een carport/tuinhuis. In beide stukken is nog geen isolatie, water en afvoer. Ook moet het tuinhuis voorzien worden van bijkomende ramen en deuren. Er moet een deuropening gemaakt worden van de garage naar het tuinhuis. De afmetingen van de garage zijn +- 4 op 6 en het tuinhuis 4 op 8 meter.

Garage aan te bouwen

Momenteel is onze garage 3 x 5 m, er achter staat een houten tuinhuis dat te verwijderen is. Bedoeling is garage aanbouw te realiseren van 3x4m. Doorgang van huidige garage naar aanbouw via te voorziene doorgang, alsook toegang tot aanbouw via zijkant aanbouw. Optie: heraanleg terras + plaatsen van nieuwe tuinpoort

Uitbreiding van een woning en plaatsen van garage en tuinhuis

Het uitbreiden van een woning door het toevoegen van een zolderverdieping. Ook wordt er een nieuw tuinhuis geplaatst.