Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garage verbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage verbouwen:

Garage verbouwen

Verbouwingswerken garage, 6 meter breed en 9 meter lang. Muur metsen, dak en vloer vernieuwen.

Garage ombouwen tot speelkamer

Ik wil onze garage laten verbouwen naar een speelkamer. De ruimte is ongeveer 21 m². De muren moeten met gyproc worden bedekt. De vloer moet met een kindvriendelijk maar duurzame dekking worden voorzien. Een kleine verwarming, belichting. Opbergkast als afscheiding tussen speelruimte en waskot. Klein elektrisch werk. Onze garagepoort moet voorzien worden van een raam voor natuurlijk lichtinval.

Trap naar zolder veranderen en zolderruimtes afwerken

Op zoek naar een vakman om trap te veranderen naar de zolder voor de veiligheid. Momenteel een trap vanuit de garage, willen graag een trap met een of meerdere draaien vanuit de gang naar de zolder. Ook verbouwen we een zolder met 4 slaapkamers en badkamer, hiervoor zijn we op zoek naar een vakman voor bezetting en afwerking.

Garage verbouwen tot badkamer

Wij hebben net een woning aangekocht , aangezien onze huidige badkamer enorm klein is zouden wij even willen bekijken of het haalbaar is om de garage voor de helft om te bouwen naar een badkamer. De garage is blanco . Het gaat dus over valse muren plaatsen , vloeren , tegelen , badkamermeubelen plaatsen , leidingen slijpen, enzo ...

Verbouwing nodig voor badkamer

Nieuwe badkamer :verbouwen. Boven de garage hebben wij onze badkamer onder het puntdak. Het puntdak dient afgebroken worden, de muren optrekken in hout, zijgevel isoleren en bekleden met crepi. In de keuken een muur afbreken en plafond dan ondersteunen. Ik heb het liefst alles door één aannemer. Ik ben al in bezit van plannen van een architect.

Verbouwen garage

Garage aan het huis ombouwen naar woonruimte -garagepoort weg -Terug opbouwen en ander raam -voorste zijde schuifdeur en glas -afwerken met crepie. 25m².

Woning verbouwen

Nieuw dak (verhoging van de nok nodig, dus nieuwe draagstructuur), aanpalende garage ombouwen tot keuken en verbinden met de woning, nieuwe badkamer, nieuwe ramen, vergroten woonruimte door uitbreken muur, nieuwe inrichting bovenverdieping. Bouwaanvraag is ingediend.

Woning verbouwen

Ik wil mijn huis verbouwen. Garage verbouwen in living/ keuken. Bel-etage verbouwen in een rij woning.