Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Garages ombouwen naar ruimte met venster" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garages ombouwen naar ruimte met venster:

Garages ombouwen naar ruimte met venster

Ik wil de scheidingswand tussen 2 garages laten slopen en de garage poorten vervangen door een muur met vensters en een deur. De draagbalken van het dak kunnen het gewicht van het dak dragen maar moeten ondersteund worden voor het geval van hevige sneeuwval. Elektriciteit kan ik zelf voorzien indien nodig.

Ik wil 2 garages ombouwen tot kantoor. ...

Ik wil 2 garages ombouwen tot kantoor. Van de 3de garage daarnaast zal de helft gebruikt worden voor toilet/bergruimte dat bij het kantoor hoort. De muur tussen de 2 garages en die 3de is echter een belangrijke steunmuur voor het volledige huis. De 2 garages samen zijn ongeveer 25m². De hoogte van de garages is slechts 230cm. Sanitair en electriciteit kunnen via de kelder geregeld worden. Belangrijk bij de verbouwing: soberheid en isolatie, zowel warmte als geluid.

Wij wonen in het centrum van Mechelen in ...

Wij wonen in het centrum van Mechelen in een oud pand. In de tuin willen we het oude koetshuis ombouwen tot 4 kamers met badkamers. Op dit moment zijn er 2 garages met erboven een grote open ruimte in dit gebouw. We moeten dus alles opnieuw doen: verwarming, electriciteit, water, binnenmuren, trap, ramen, stukadoor, vloeren, badkamers. We willen graag een idee hebben over wat de mogelijkheden, een plan en prijsinschatting.

Wij willen een uitsparing maken om een ...

Wij willen een uitsparing maken om een trap te kunnen installeren naar de zolderverdieping (zodat daar met tussenmuren en velux-ramene een paar kamers kunnen worden gerealiseerd. We vroegen en krege ook een vergunning voor het plaatsen van een bijgebouw, zodat we de twee zaken kunnen combineren 1. trapgat en trap in bestaande berging 2. ombouwen bestaande garage naar deels berging en deels badkamer 3. Aansluitend op de garages een carport/overdekt terras en een bijgebouw dat dienst doet als tuinhuis.