Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Gat in buitenmuur boren voor airco" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gat in buitenmuur boren voor airco:

Gat in buitenmuur boren voor airco

Gat van 15cm boren in gevel om luchtafvoer voor airco te installeren. Gewoon een eenvoudig gat en eenvoudige gevel.

Open haard afbreken

Wij hebben 2 open haarden die beiden in de buitenmuur zijn ingemaakt. Wij willen deze afbreken en het gat dichten.

Herstelling verzakking huis

Ons huis ligt hoger dan de buren en is momenteel aan het wegzakken. Het is begonnen bij de bouw van een huis dichtbij (maar volgens de verzekering is er geen bewijs dus trekken zich terug). Er is reeds een gat in de keukenvloer en op andere plaatsen is de vloer reeds oneffen. Tevens is de buitenmuur gescheurd waardoor het momenteel kan binnen regenen. De verzakking verloopt aan een vrij snel tempo en zouden dan ook graag zo snel mogelijk dit laten verhelpen voordat het huis zou instorten.

Buitenmuur afbreken & schuifraam plaatsen

Ik zou graag een schuifraam plaatsen alvorens dat kan gebeuren moet er nog een op de maat gat gemaakt worden in de buitenmuur. De schuifraam heb ik al en de afmetingen zijn H210&B178. Het project (een opening) in de buitenmuur maken & schuifraam plaatsen.

Deurgat maken in niet dragende buitenmuur en deur plaatsen

Deuropening in de muur laten plaatsen. Standaard afmeting voor een deuropening. De buitenkant is baksteen,de binnenkant is hetzelfde als de buitenmuur . Een gat maken en kozijn plaatsen.. Het puin kan eventueel door de vakman afgevoerd worden maar wij kunnen dat zelf ook.

Binnen- en buitenmuur metsen, steunmuur stuk verwijderen en steunbalk steken

Ik wil een stuk van een steunmuur uitbreken en een steunbalk plaatsen om een ruimte te vergroten. Er moeten 2 nieuwe binnenmuren en 1 buitenmuur met gat voor deur gemetst worden. Er moet nog een opening in een buitenmuur gemaakt worden met steunbalk om een raam in te plaatsen.

Uitbreken van muur en steken van poutrel

Wij zijn op zoek naar iemand die een gat wil maken in een buitenmuur voor een garagepoort. Er zou ook een steunbalk moeten komen, die we zelf al hebben. Het steenpuin recupereren we zelf voor een toekomstig terras. Het gaat dus echt enkel om het maken van het gat en plaatsing van de steunbalk.

Gat van 13 cm boren

Heb een mobiele airco gekocht zoek nu iemand om een gat van 13 cm in een buitenmuur te maken