Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Gebouw in tuin met plat dak bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gebouw in tuin met plat dak bouwen:

Gebouw in tuin met plat dak bouwen

Stal moet afgebroken worden en er moet in de plaats een gebouw worden opgetrokken welke langer en breder is. Daar moet een plat dak op.

Renovatie gebouw te Sint Gillis

We zijn sinds kort eigenaar van een gebouw met 4 appartementen. We zijn op zoek naar een deskundige die ons kan helpen bij het uitvoeren van de volgende werken: - het op orde brengen van de technische installaties in het gehele gebouw (warmwatervoorziening, electriciteit). - het renoveren van de achterkant van het gelijkvloers (het uitgraven van een stuk tuin, het plaatsen van nieuwe ramen). - het plaatsen van een keuken en een badkamer in het gelijkvloers. De gevraagde deskundige helpt bij het zoeken naar aannemers, zorgt ervoor dat het budget goed bewaakt wordt en volgt de werken op. Het betreft een pand van rond 1900 en we hechten eraan dat de werken de stijl van het pand niet aantasten. We ontvangen graag concrete referentieprojecten alvorens een keuze te maken.

Aanbouw aan rijwoning

Wij wonen in het laatste huis gebouwd door Architect Eysselinck, genaamd 'het huis De Wispelaere'. Het gebouw is een halve belle étage met garage met een ramp. Graag willen we achteraan aanbouwen en daar living of keuken in onderbrengen. Wij overwegen ook eventueel verandastijl of houtskeletbouw. Gezien het huis deels geklasseerd is, moeten bestaand terras en trap naar tuin behouden worden. We zijn in bezit van een ontwerp dat door stedenbouw zou goedgekeurd worden. Ik denk dat het sowieso een uitdaging wordt ...

Oude keuken aftrekken en opnieuw ...

Oude keuken aftrekken en opnieuw herbouwen (met laundry, toilet en douche). Keuken ligt aan de achterkant van het rijhuis, kijkt uit op de tuin. De grootte van het gebouw zal niet veranderen, wel de structuur.

Ons idee nieuwe winkel 90 m² bouwen met ...

Ons idee nieuwe winkel 90 m² bouwen met garage en werkplaats of studio achter van 60m² totaal ongeveer 150 m². Daar boven 2 appartementen, een van 110 m² plus 15 m² terras en een appartement gedeeltelijk in het dak van 90 à 100 m² beide appartementen hebben 2 slaapkamers. Boven het dak appartement een dak tuin en terras van samen 25m². Achteraan in de tuin 2 garages samen 40 m². Huidig gebouw moet afgebroken worden. Het gaat hier over een hoekhuis.

wij hebben in de tuin een gebouw die zou ...

wij hebben in de tuin een gebouw die zou moeten worden afgebroken, behalve het dak (oude dakpannen) een gedeelte moet blijven voor wasmachien en diepvries.

verbouwen/uitbreiden van bestaande ...

verbouwen/uitbreiden van bestaande rijwoning. boven garagepoort moet verdiep + dak opgetrokken worden tot niveau van bestaande woongedeelte. actuele achterbouw is onbetrouwbare koterij. Tuin bijna volledig gebetonneerd en moet gras of groene tuin worden. Achterkant tuin heeft gemetste tuinhuis en grenst aan spoorweg Mechelen - Dendermonde - Gent. Straatgevel direct aan voetapd grenzend op hoofdweg die Londerzeel met Kapelle-op-den-Bos verbindt. Vlakbij industriezone Londerzeel. Veel verkeer tijdens de spitsuren. Bestaande gebouw heeft grondige vernieuwing nodig wegens onbetrouwbaar en vuil werk van vorige bewoners/eigenaars. Ik woon hier als alleenstaande + mijn jonge teckel (kleine hond). Wil in mijn huis verschillende ruimtes met telkens eigen gerichte inrichting. Creatieve hob

We hebben net een huis gekocht, hebben ...

We hebben net een huis gekocht, hebben pas sleutel in maart. We willen er vooraan een meter of 4 bij aanbouwen zowel boven als beneden. We hebben plannen nodig voor bouwaanvraag en offerte. De plannen van ons gebouw moeten uitgewerkt worden voor stedenbouw en vergunning te krijgen,maar er moeten globale lijnen op plannen staan voor de 4 aanpalende woningen... We hebben een rijwoning met gelijksvloers en 1ste verdieping + zolder. De tuin achteraan is 9m diep en vooraan van 13 tot 10m diep op voorgevel van 6m