Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "gelijkvloers rijwoning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor gelijkvloers rijwoning:

Bijbouwen achteraan de woning

Wij willen graag onze bestaande rijwoning vergroten door middel van achteraan uit te bouwen. De bedoeling is over de gehele breedte van de woning circa 8 meter, en dit 2,5 a 3 meter diep, en dit 2 verdiepingen hoog, gelijkvloers en een verdiep er op. Het gaat hier enkel om de fundering, metselwerk en het dak. De ramen en binnenafwerking wil ik zelf doen.

Ruwbouw en dakwerken uitvoeren

In een rijwoning moet de hele achterbouw en een schouw afgebroken worden. De tuin, die op een hoogte van 1. 70 m t.o.v. het gelijkvloers ligt, moet uitgegraven worden. De achterbouw moet opnieuw gebouwd worden, met een lichtstraat aanwezig en er bovenop een badkamer in houtskelet. Plannen van de architect aanwezig.

Totale verbouwing van rijhuis

Wil men huidige woning volledig laten verbouwen , en als het mag kan een stuk bijbouwen op het 1 ste verdieping. maar totaal geen idee hoe hier aan te beginnen. Dit huis is oorspronkelijk van voor de oorlog , met altijd stukjes verbouwd. Ongeveer 100 m ² gelijkvloers en is een rijwoning.

Steunmuur en schouw verwijderen

We willen de muur tussen keuken en living uitbreken + een schouw verwijderen van het gelijkvloers, via 1ste verdiep tot en met de zolder. De dragende muur zal onderstut moeten worden. Graag een offerte voor onderstaande : - Uitbreken en stutten van 3,4 meter lange draagmuur, 2,3 meter hoge in een rijwoning te Sint-Niklaas.

Stalen profielen steken in verbouwing rijwoning

Plaatsen van 2 stalen balken op gelijkvloers om 1e verdieping op te vangen: HEB240 (516cm) + HEB200 (420cm) + 3 verticale UPN180 (234cm) te bevestigen aan achterliggend metselwerk. HEB200 steunt enerzijds op UPN180 & ligt anderzijds in HEB240. HEB240 steunt beide zijden op UPN180. Last om te dragen = deels groen dak + dakvenster / deels badkamer 1e verdieping. Tijdens de verbouwing zou het bestaand badkamertje op gelijkvloers moeten blijven staan (zie oranje kleur op schets). Zie schets en plannen in bijlage voor verduidelijking. Voor meer uitleg, geef gerust een seintje.Plannen ter beschikking.

Renovatie rijwoning Mechelen

Wij zijn een jong koppel dat een rijwoning willen laten renoveren. Onze kelder, gelijkvloers en eerste verdieping moeten zeer grondig onder handen genomen worden. Ook de aansluiting naar de zolder is nog niet klaar. Wij hebben reeds plannen (metingen + voorstel na renovatie) van het huis.

Ruwbouwwerken uit te voeren

Het project omvat een verbouwing van een rijwoning. Waar de gelijkvloers wordt vernieuwd en het 1st verdieping wordt uitgebreid. Het plan en de meetstaat ter beschikking. Sloping van veranda en andere muren , grond en funderingswerken, rioleringswerken, metselwerken met snelbouwsteen van 14 cm dikte, isolatie.

Renovatie van rijwoning

Living en keuken open trekken en een stuk bijbouwen. Volledige renovatie van het gelijkvloers. (badkamer, keuken, living, salon, toilet, bergruimte, 'garage'), afbraak van hangar die aan de woning vasthangt. We willen starten met de werken binnen een jaar, een jaar en half.Foto's in bijlage.