Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Gelijkvloers met veranda en achterbouw renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gelijkvloers met veranda en achterbouw renoveren:

Gelijkvloers met veranda en achterbouw renoveren

We willen een gelijkvloers met veranda en achterbouw renoveren. Er kan wat vocht in de muren zijn getrokken omdat het dak verouderd is, dus ik twijfel tussen renoveren en gewoon alles platsmijten. Totale oppervlakte van de bijbouw is 97 m². Werken die moeten gebeuren: - Electriciteit vernieuwen. - Chape vernieuwen. - Groene muur in living naar veranda uitbreken. Dit is een steunmuur. - Veranda vernieuwen met aansluitend de achterbouw. - Dak van achterbouw vervangen. Nu is dat deels golfplaten, maar ik weet nog niet wat ik in de plaats wil. - Muren in achterbouw bewerken. - Stroom en watervoorziening in achterbouw vernieuwen. - Van wasplaats badkamer maken. - Gas- en electriciteitsmeter naar kelder verplaatsen. - Raam in living vlakbij opening naar veranda groter maken tot aan de grond. - Vloerverwarming leggen op gelijkvloers en airco op verdieping. - Buitenmuur isoleren.

Kleine verbouwingen uitvoeren aan woning

Woning is onderverdeeld in 2 appartementen. De verbouwing zou plaatsvinden op het gelijkvloers. 1. één poutrel plaatsen die een steunmuur onder veranda vervangt. 2. Twee steunbalken plaatsen, één onder de hierboven beschreven poutrel en één een paar meter verder om een onderverdeling te maken. Uiteindelijk zou er een deur en 2 ramen moeten worden geplaatst tussen de geplaatste steunbalken en de muren aan weerszijde. Uitlijning zoals het verdiep erboven (zie foto) 3. Terras plaatsen op hoogte aansluitend aan veranda op eerste verdiep. 4. Eventueel connecties om ramen te laten opmeten en plaatsen is mooi meegenomen.

Verbouwing achterbouw, vervanging dakconstructie hoofdgebouw en plaatsing veranda en carport

Betreft verbouwing hoofdgebouw 8m×9m 2 etages en zolder onder zadeldak en achtergebouw 4m×4m gelijkvloers en zolder onder zadeldak. Verbouwing betreft optopping in hoogbouw van achterbouw tot niveau van hoofdgebouw met zadeldak van beiden die in elkaar overlopen, en volledige vervanging dakconstructie hoofdgebouw met bijkomend dakkapel achteraan. Daarnaast ook plaatsing aanpalende veranda en carport aan vrijstaande garage.

Terras aanbouwen bel etage 35 m² met schuifraam

Ik zou graag een terras aanbouwen aan mijn bel-etage op het eerste verdieping. Afmetingen 7 m breed en 5 meter diep. Momenteel staat er een glazen veranda op het gelijkvloers maar deze zal afgebroken worden dan. Het betreft een gesloten bebouwing waarbij er scheidingswanden tussen de huizen staan.

Herenhuis renoveren

Totaalrenovatie herenwoning . Gelijkvloers en twee verdiepingen. Oude veranda aanpassen of verwijderen. Dak vernieuwen. Zolder uitbouwen tot kamers. Trap naar zolder vernieuwen. Ramen vernieuwen Electriciteit en sanitair vervangen eventueel gas binnenbrengen. Vloeren tegen brand en lawaai isoleren zodat het brandveilig is. De totale oppervlakte is 320m²

Huis renoveren

Bouwjaar: 1970 Grondoppervlakte 111 vierkante meter Bewoonbare oppervlakte 100 vierkante meter Huidige aantal slaapkamers: 3 ; we willen er 4 slaapkamers van maken verwarming: Kachels op gas ; we willen centrale verwarming voor het hele huis beglazing: niet te renoveren Dak is al vernieuwd Doel verbouwing: Badkamer wordt verplaatst van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping. Waardoor de ruimte van de keuken en living groter wordt. Keuken + living volledig te vernieuwen + aanleg tegels. Veranda moet verder worden afgewerkt. Zolder wordt opgesplitst naar 2 ruimtes + plaatsing van 2 nieuwe trappen. Plaatsen van centrale verwarming. Staat Elektriciteit nog onbekend

Renovatiewerken in appartement

Sinds kort zijn wij de eigenaars van het gelijkvloers-appartement en kelderwoongedeelte. Dit in een gebouw uit 1930. Het betreft het uitbreken van een muur naar de keuken, het installeren van een trap om de twee verdiepen met elkaar te verbinden, renoveren van de veranda en leidingen leggen voor een nieuwe badkamer (kelderverdieping)... Ook de vloeren dienen herdaan te worden. Elektriciteit opnieuw doen en chauffagebuizen geluidsdicht isoleren en herophangen.

Gelijkvloers uitbreiden met gemetste aanbouw

Kleine aanbouw van 2 op 7 meter. Gemetselde aanbouw. Extra dakvenster voorzien. Soort van veranda.