Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Gelijkvloers verbouwen inclusief het plaatsen van een achterbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gelijkvloers verbouwen inclusief het plaatsen van een achterbouw:

Gelijkvloers verbouwen inclusief het plaatsen van een achterbouw

Gelijkvloerse verdieping verbouwen. Achterbouw plaatsen van ongeveer 30 m², muur uitbreken tussen huidige keuken en living en een poutrel te plaatsen over de gehele benedenverdieping. Ook nieuwe chape leggen en als laatste nieuwe riolering plaatsen.

Ruwbouwwerken uitvoeren voor verbouwing

Ik wil in de tuin verbouwen. Het gaat om 20 m² gelijkvloers en 20 m² op de eerste verdiping en 35 m² een nieuwe zolder. Bouwergunning is in orde. Plannen zijn ook al aanwezig.

verbouwen woning

Betreft een verbouwing gelijkvloers keuken en toilet . Eerste verdieping slaapkamer en toilet. Tweede verdieping een nieuwe zolder. Alles weg en nieuw. Er moet ook een nieuwe trap komen.

Verbouwen keuken en badkamer

Ik wens de keuken en badkamer dewelke zich op het gelijkvloers bevinden te verbouwen. Ik denk dat de muur tussen beiden een steunmuur is. Hier moet een poutrel geplaatst worden. Achteraan zou een groot schuifraam moeten komen. Hierboven zal ook een poutrel moeten geplaatst worden. Keuken en badkamer moeten ook met elkaar omgewisseld worden. Dus elektrische en sanitaire leidingen aanpassen. Nieuwe badkamer creëren met gyproc wanden en ook de muren en plafonds aanpassen.

Verbouwen herenwoning

Een straat met voornamelijk meergezinswoningen, met op het gelijkvloers vaak een commerciële functie. Perceeloppervlakte 94,28 m² De niet-vergunningsplichtige afbraakwerken zijn reeds uitgevoerd door de bouwheer. Programma: Na de verbouwing worden er 3 woonentiteiten voorzien. Op het gelijkvloers een twee slaapkamer appartement van 66,2 m². Op de eerste verdieping tevens een twee slaapkamer appartement van 71,72 m² en op de tweede verdieping een één slaapkamer appartement van 51,14m². Op de derde verdieping is een berging en een dakterras voorzien voor het onderliggend appartement.

Verbouwen herenwoning

Een straat met voornamelijk meergezinswoningen, met op het gelijkvloers vaak een commerciële functie. Perceeloppervlakte 94,28m2 De niet-vergunningsplichtige afbraakwerken zijn reeds uitgevoerd door de bouwheer. Programma: Na de verbouwing worden er 3 woonentiteiten voorzien. Op het gelijkvloers een twee slaapkamer appartement van 66,2m2. Op de eerste verdieping tevens een twee slaapkamer appartement van 71,72m2 en op de tweede verdieping een één slaapkamer appartement van 51,14m2. Op de derde verdieping is een berging en een dakterras voorzien voor het onderliggend appartement.

Verbouwen van woning

Voor de verbouwing van onze woning zijn wij op zoek naar een aannemer die voor ons de volgende werken zou kunnen uitvoeren: Plaatsen van riolering gelijkvloers niveau Plaatsen en aansluiting van septische put & regenwaterput op binnenriolering/openbare riolering Uitvoeren van enkele stabiliteitswerken: plaatsen van poutrel ter vervanging van dragende muur t.h.v. trap en poutrel over breedte van woning.

Totale verbouwing van rijhuis

Wil men huidige woning volledig laten verbouwen , en als het mag kan een stuk bijbouwen op het 1 ste verdieping. maar totaal geen idee hoe hier aan te beginnen. Dit huis is oorspronkelijk van voor de oorlog , met altijd stukjes verbouwd. Ongeveer 100 m ² gelijkvloers en is een rijwoning.