Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen:

Openingen te maken in gevel en venster steken

Ik heb een stuk achtergevel van 4m breed en vanaf een hoogte van 3m verticale muur, een schuin dak 45 graden met een nok op 5m hoog (gevel is een vijfhoek dus als je erop kijkt). Ik wil een raam (met bovenaan gebogen rand) van 1m60 hoog op 1m10 breed steken op een hoogte van ongeveer 3m (symmetrisch onder de schuinte van het dak dus). Graag zou ik een offerte willen voor de werken om dit raam in de gevel te steken (gat in muur, poutrelle steken, etc. ). Voorzie zelf het raam.

Aanbouw plaatsen 36 m² op GLV en 1e verdieping

Aanbouw plaatsen van 9 m op 4 m op gelijkvloers en aanbouw op eerste verdiep met plat dak. Plaatsen van ruwbouw inclusief funderingen, plat dak, plaatsen regenwaterput, afwerking gevel. Plaatsen van ruwbouw inclusief plat dak, afwerking gevel. Plaatsen van trap tussen 1e en 2e verdiep.

Woning uitbreiden

Beneden uitbreiden met 10m² en een nieuw schuifraam over de hele lengte (4m90 + hoekraam). Boven uitbreiden met houtskelet bouw , oppervlakte 4,5 op 3,7 + dak, raam, gevel + deze kamer is naast de badkamer waarvan het schuin dak ook deels moet rechtgetrokken worden (over lengte van minder dan 1m) + nieuwe vloer in badkamer.

Nieuwe garage in houtskelet bouwen

Wij zouden een houtskeletbouw garage willen zetten. De voorbereidingswerken zoals ondergrond. Wat we zouden willen zetten is een garage in de "rij" van ongeveer 5m breed, 8m diep een 3m hoog. Met langs de straat kant een poort van 3m breed op 2m50 hoog. Langs de achterzijde een deur van 1m breed en een lange smal raam zo hoog mogelijk in de gevel om de licht inval te voorzien. Het moet voorzien worden van een plat dak.

Ruwbouwwerken 3 gevel woning uitvoeren

Voor de grondwerken en ruw bouwen van een 3 gevel zorgwoning kan optrekken en dit vanaf half september. Omgeving Heusden zolder. Oppervlakte 100 m², geen kelder, plat dak.

Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen

Nieuw dak en nieuwe gevels met isolatie in bouwstenen plaatsen.

Verbouwen van woning

Ik zou graag volledig m'n woning verbouwen. Nieuwe elektriciteit, water en CV. Radiatoren plaatsen, dakgoot vervangen, gevel renoveren en dakpannen vervangen, isoleren dak, pleisteren muren waar nodig, keuken plaatsklaar maken, badkamer plaatsklaar maken, kleine uitbouw.

Uitbouw maken op dak

Ik wil in een hellend dak (breedte +/- 6,5 m) een uitbouw (kubus) van +/- 4 m breed en 2,25 m hoog. De kubus zou +/- 1. ,5 uitspringen voor de huidige gevel en rusten op een aanbouw die nog moet geplaatst worden. Het raamwerk zou in aluminium zijn zoals de overige ramen.