Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen:

Ruwbouwwerken 3 gevel woning uitvoeren

Voor de grondwerken en ruw bouwen van een 3 gevel zorgwoning kan optrekken en dit vanaf half september. Omgeving Heusden zolder. Oppervlakte 100 m², geen kelder, plat dak.

Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen

Nieuw dak en nieuwe gevels met isolatie in bouwstenen plaatsen.

Verbouwen van woning

Ik zou graag volledig m'n woning verbouwen. Nieuwe elektriciteit, water en CV. Radiatoren plaatsen, dakgoot vervangen, gevel renoveren en dakpannen vervangen, isoleren dak, pleisteren muren waar nodig, keuken plaatsklaar maken, badkamer plaatsklaar maken, kleine uitbouw.

Uitbouw maken op dak

Ik wil in een hellend dak (breedte +/- 6,5 m) een uitbouw (kubus) van +/- 4 m breed en 2,25 m hoog. De kubus zou +/- 1. ,5 uitspringen voor de huidige gevel en rusten op een aanbouw die nog moet geplaatst worden. Het raamwerk zou in aluminium zijn zoals de overige ramen.

Optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg

Momenteel hebben wij een dakhelling van 45% op woning van 9 op 7, achter achterzijde, gevelbreedte 7 m. Willen we graag de gevel optrekken met houtskelet en bijgevolg wordt dan ook de dakhelling aangepast zodat het wel een schuin dak blijft, de helling wordt dan wel minder. We verkiezen deze optie omdat we voor het aanpassen van de helling de materialen va de huidige constructie ook willen recuperen wat het dak betreft. Kan het houtskelet mee uitgewerkt worden door dakwerker of dient dit apart te gebeuren, dat weten we niet.

Extra slaapkamer en badkamer bijbouwen

Aannemer voor opbouw: Wij willen een extra kleine slaapkamer + badkamer achteraan bijbouwen op het 1 s te verdiep boven de keuken. Dak keuken is plat met roofing en werd recent geïsoleerd, met koepel(zie bijlage foto). Ik had graag een idee van wat dit mij ongeveer gaat kosten. Winddicht en geïsoleerd. Nu is achtergevel van 1 s te verdiep ongeveer 8 à 9 m diep en mag vergund bijgebouwd worden tot 13 m diep. Gevel is 5 m breed. Dus totaal dat bijgebouwd moet worden is (als ik goed reken) 20 à 25 m².

Ruwbouw-aanbouw in ytong

Aanbouw/renovatie Wij zoeken een aannemer voor de uitvoering van volgende ruwbouw in ytong. Ruwe beschrijving werken: Nieuw te bouwen aanbouw aan bestaande woning. Drie verdiepen. Telkens 6x6. 5m Bestaande uit Y15 en Y30 blokken. Verdiepen potten en balken (20) met druklaag. Plaatsen van 2 HEB profielen in U latei (raam-overspanning 5m) Plaatsen van 2HEM profielen in de gevel , als draagconstructie voor 2de verdiep. Plaatsen van Dak +isolatie Plaatsen gevelbekleding mineraal pleister . Stedenbouwkundige aanvraag is lopende , start werken is voorzien..... Plannen en constructie details beschikbaar.

Zolder renoveren

Ik wil mijn zolder renoveren en een grote slaapkamer en een klein badkamer inrichten. Ik wil een offerte vragen voor de volgende verken: - twee nieuwe deuren in niet dragendemuren te zetten - electriciteit, sanitair en verwarming instalatie naar de derde verdieping te brengen - een regenwaterpijp buiten te halen en proper op de gevel te zetten - drie Velux ramen de instaleren - isolatie van de dak (isoleren 6cm tussen kepers + recticel 7cm) - gyproc afwerking van muuren en plafond - vloer nivellering - tegels op grond en muren in badkamer - massief parket in slaapkamer Als je wil een afspraak te maken de zolder te onderzoeken laat me weten alstublieft. Dank u wel! Mvg, Elena Bobeva