Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen:

Woning uitbreiden

Beneden uitbreiden met 10m² en een nieuw schuifraam over de hele lengte (4m90 + hoekraam). Boven uitbreiden met houtskelet bouw , oppervlakte 4,5 op 3,7 + dak, raam, gevel + deze kamer is naast de badkamer waarvan het schuin dak ook deels moet rechtgetrokken worden (over lengte van minder dan 1m) + nieuwe vloer in badkamer.

Nieuwe garage in houtskelet bouwen

Wij zouden een houtskeletbouw garage willen zetten. De voorbereidingswerken zoals ondergrond. Wat we zouden willen zetten is een garage in de "rij" van ongeveer 5m breed, 8m diep een 3m hoog. Met langs de straat kant een poort van 3m breed op 2m50 hoog. Langs de achterzijde een deur van 1m breed en een lange smal raam zo hoog mogelijk in de gevel om de licht inval te voorzien. Het moet voorzien worden van een plat dak.

Ruwbouwwerken 3 gevel woning uitvoeren

Voor de grondwerken en ruw bouwen van een 3 gevel zorgwoning kan optrekken en dit vanaf half september. Omgeving Heusden zolder. Oppervlakte 100 m², geen kelder, plat dak.

Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen

Nieuw dak en nieuwe gevels met isolatie in bouwstenen plaatsen.

Verbouwen van woning

Ik zou graag volledig m'n woning verbouwen. Nieuwe elektriciteit, water en CV. Radiatoren plaatsen, dakgoot vervangen, gevel renoveren en dakpannen vervangen, isoleren dak, pleisteren muren waar nodig, keuken plaatsklaar maken, badkamer plaatsklaar maken, kleine uitbouw.

Uitbouw maken op dak

Ik wil in een hellend dak (breedte +/- 6,5 m) een uitbouw (kubus) van +/- 4 m breed en 2,25 m hoog. De kubus zou +/- 1. ,5 uitspringen voor de huidige gevel en rusten op een aanbouw die nog moet geplaatst worden. Het raamwerk zou in aluminium zijn zoals de overige ramen.

Optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg

Momenteel hebben wij een dakhelling van 45% op woning van 9 op 7, achter achterzijde, gevelbreedte 7 m. Willen we graag de gevel optrekken met houtskelet en bijgevolg wordt dan ook de dakhelling aangepast zodat het wel een schuin dak blijft, de helling wordt dan wel minder. We verkiezen deze optie omdat we voor het aanpassen van de helling de materialen va de huidige constructie ook willen recuperen wat het dak betreft. Kan het houtskelet mee uitgewerkt worden door dakwerker of dient dit apart te gebeuren, dat weten we niet.

Extra slaapkamer en badkamer bijbouwen

Aannemer voor opbouw: Wij willen een extra kleine slaapkamer + badkamer achteraan bijbouwen op het 1 s te verdiep boven de keuken. Dak keuken is plat met roofing en werd recent geïsoleerd, met koepel(zie bijlage foto). Ik had graag een idee van wat dit mij ongeveer gaat kosten. Winddicht en geïsoleerd. Nu is achtergevel van 1 s te verdiep ongeveer 8 à 9 m diep en mag vergund bijgebouwd worden tot 13 m diep. Gevel is 5 m breed. Dus totaal dat bijgebouwd moet worden is (als ik goed reken) 20 à 25 m².