Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Gewapende vloerplaat gepolierd gedeelte leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gewapende vloerplaat gepolierd gedeelte leggen:

Garage bouwen

Wij willen graag een garage laten bouwen aan ons huis. Gevelstenen (3 zijden) worden reeds geleverd en de gewapende vloerplaat (incl. funderingsbeton, wapening, visqueenfolie, nivelleren en mechanisch verdichten van de grond) is ook voorzien. We hebben dus iemand nodig die de rest van de werken kan uitvoeren. Garage is 3m op 6m.

Gewapende vloerplaat + gepolierd gedeelte leggen

Graag hadden we op het gelijkvloer een gewapende betonnen vloerplaat laten leggen, liefst met muurverankering. Het gaat maximaal over 40m² met een kleine dikte rond de 7cm. Tenslotte, zouden we graag het keukengedeelte (12m²) voorzien van gepolierde beton. Deze bevindt zich op de voormalige koer waardoor de dikte hier wel groter mag zijn dan 7 cm. Hier moet ook vloerverwarming voorzien worden obv een nat systeem, wat eventueel ook zou mogen voor de hal (9m²).

Beton gieten

Wij zijn bezig ons nieuw huis aan het verbouwen en nu we gedaan hebben met de rioleringswerken, kunnen we overgaan naar het gieten van beton, om daarna elektriciteit, water voor radiator en keuken te leggen en daarna isolatie te spuiten. De totale oppervlakte voor beton te gieten zal tussen de 90m² en 95m² zijn( grootste ruimte is +/- 45m², dan nog 2 ruimtes van +/- 20m² en nog een toiletruimte en een waskotruimte van een kleine 10m². Uitgerekend kom ik dan op 14. 5m³ gewapende vloerplaat, waarin 250 kg cement per m³ ingaat( dit volgens mijn vrouw haar peter, die zelfstandig aannemer is). Graag zou ik deze geleverd krijgen op Vrijdag 7 April, indien mogelijk rond 7 uur 's morgens. Er kan geleverd worden onder het BTW stelsel van 6% BTW( renovatie aan een oude woning).

Een volledige renovatie van een oude ...

Een volledige renovatie van een oude woning in Aarschot. Het betreft een L vorm waarvan beide benen ongeveer 10m op 5m lang zijn. Het storten van een gewapende vloerplaat is het eerste dat moet gebeuren.